Advocaat Rhenen

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Rhenen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Rhenen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Rhenen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Rhenen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Rhenen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rhenen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Overberg, Leersum en Amerongen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rhenen

Wanneer je een advocaat in Rhenen zoekt, heeft dat vaak een reden. Vaak gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Rhenen als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Rhenen een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Rhenen en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Hiernaast is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het kiezen van een handige advocaat in Rhenen een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Rhenen je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rhenen
 • Ontslag aanvechten in Rhenen
 • Personen- en Familierecht advocaat Rhenen
 • Arbeidsrecht advocaat Rhenen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rhenen
 • Strafrecht advocaat Rhenen
 • Letselschade advocaat Rhenen
 • Ondernemingsrecht advocaat Rhenen
 • Civielrecht advocaat Rhenen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rhenen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rhenen

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Rhenen inschakelen een geschikte optie is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Rhenen kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Rhenen. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook altijd een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Rhenen toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Rhenen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Rhenen

Om de passende personen in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Rhenen. Advocaten in Rhenen zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Indien je een ruzie eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer goed van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Rhenen. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Rhenen hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rhenen

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Rhenen. Je kunt een jurist in Rhenen immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Rhenen mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Rhenen de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rhenen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rhenen.

Letselschade advocaat Rhenen

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Rhenen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Rhenen te vinden. Je zoekt overigens wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Rhenen die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rhenen.

Letselschade advocaat Rhenen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rhenen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rhenen

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Rhenen in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Rhenen heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Rhenen te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rhenen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rhenen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rhenen

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Rhenen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Rhenen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Rhenen is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Rhenen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rhenen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rhenen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rhenen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rhenen

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

20 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Adrianus Molenaar

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

13 mei 2024

Razendsnel de juiste man ontdekt. Buitengewoon!

- Wilhelmina Groen

Deskundige advocaat

11 mei 2024

Gauw de geschikte man gevonden. Bedankt!

- Christiaan Schouten

Kennis van zaken

28 april 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Inge Sanders

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

26 april 2024

Een echte professional ontdekt. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Natascha Blom

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

16 april 2024

Dankzij mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Linda Huisman

Echtscheiding tot goed einde gekregen

9 april 2024

Totaal ontzorgd door mijn jurist bij echtscheiding.

- Niels Hoekstra

Betrouwbare partner

1 april 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Geweldig!

- Cindy Visser

Keurig geregeld

28 maart 2024

Gauw de geschikte persoon ontdekt, aangenaam!

- Yvonne Gerritsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rhenen

Advocatenkantoor Frerix

Van Irhovenlaan
6711 MN Ede
Nederland

0318 848 600
http://frerix.nl/

Aspremont Advocaten B.V.

Industrieweg 19
4051 BW Ochten
Nederland

0344 650 510
https://www.aspremontadvocaten.nl/

Grebbe Advocatuur

Plantsoenstraat 1
3911 KA Rhenen
Nederland

0317 740 249
http://www.grebbeadvocatuur.nl/