Advocaat Roosendaal

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Roosendaal?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Roosendaal verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Roosendaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Roosendaal gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Roosendaal
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roosendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Standdaarbuiten, Bosschenhoofd en Oud Gastel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Roosendaal

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Roosendaal? Het vinden van de allerbeste advocaat in Roosendaal is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Roosendaal te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Vanwege deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Roosendaal die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Roosendaal
 • Ontslag aanvechten in Roosendaal
 • Personen- en Familierecht advocaat Roosendaal
 • Arbeidsrecht advocaat Roosendaal
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Roosendaal
 • Strafrecht advocaat Roosendaal
 • Letselschade advocaat Roosendaal
 • Ondernemingsrecht advocaat Roosendaal
 • Civielrecht advocaat Roosendaal
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Roosendaal

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Roosendaal

Een advocatenkantoor in Roosendaal heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Roosendaal inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Roosendaal heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Roosendaal

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Roosendaal

Om de goede persoon in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Roosendaal. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Roosendaal. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Roosendaal. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Roosendaal hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Roosendaal

Een jurist in Roosendaal mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Roosendaal niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Roosendaal verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Roosendaal?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Roosendaal.

Letselschade advocaat Roosendaal

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Roosendaal wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Roosendaal te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Roosendaal die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Roosendaal.

Letselschade advocaat Roosendaal zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Roosendaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Roosendaal

Als je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Roosendaal in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Roosendaal heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Roosendaal.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Roosendaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Roosendaal en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Roosendaal

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Roosendaal zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Roosendaal te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Roosendaal is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Roosendaal behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Roosendaal in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Roosendaal in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Roosendaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Roosendaal

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

25 april 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Tamara Scholten

Ineens een forse schadevergoeding toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

19 april 2024

- Sabine Brouwer

Uiteindelijk gerechtigheid

11 april 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Gerardus Postma

Gewoonweg correct

1 april 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo degelijk zou zijn.

- Marieke de Wit

Rechtvaardigheid!

29 maart 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Bastiaan van Doorn

Ontslag op staande voet voorkomen

17 maart 2024

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen beletten.

- Peter de Groot

Gewoon goed

16 maart 2024

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Natascha Timmermans

Fijne juridische ondersteuning

3 maart 2024

Geholpen door een mens die heel erg met me meeleeft, enorm fijn.

- Jolanda Boer

Betrouwbare partij

26 februari 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Geweldig!

- Sander Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Roosendaal

Professionals Roosendaal

Rechtzaad 15
4703 RC Roosendaal
Nederland

0800-12128
https://professionalsroosendaal.nl/advocaat

Advocatenkantoor mevr. mr. J.A. Scanlan

Willem Elsschotlaan 94
4707 GC Roosendaal
Nederland

0165 521 330
http://www.scanlan-advocatenkantoor.nl/

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Vughtstraat 7
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/