Advocaat Oud Gastel

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Oud Gastel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oud Gastel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oud Gastel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oud Gastel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Oud Gastel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Gastel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heijningen, Klundert en Fijnaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oud Gastel

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Oud Gastel? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Oud Gastel is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Oud Gastel die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oud Gastel
 • Ontslag aanvechten in Oud Gastel
 • Personen- en Familierecht advocaat Oud Gastel
 • Arbeidsrecht advocaat Oud Gastel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oud Gastel
 • Strafrecht advocaat Oud Gastel
 • Letselschade advocaat Oud Gastel
 • Ondernemingsrecht advocaat Oud Gastel
 • Civielrecht advocaat Oud Gastel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oud Gastel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oud Gastel

Een advocatenkantoor in Oud Gastel heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oud Gastel helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar vooral als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oud Gastel heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Oud Gastel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oud Gastel

Om de geschikte personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Oud Gastel. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Oud Gastel. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Wanneer je een aanvaring eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Oud Gastel. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Oud Gastel jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oud Gastel

Een jurist in Oud Gastel mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oud Gastel verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet verrichten. Het is zodoende noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oud Gastel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oud Gastel.

Letselschade advocaat Oud Gastel

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Oud Gastel wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Oud Gastel te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oud Gastel die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oud Gastel.

Letselschade advocaat Oud Gastel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oud Gastel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oud Gastel

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Oud Gastel in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oud Gastel terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oud Gastel.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oud Gastel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oud Gastel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oud Gastel

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oud Gastel. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Oud Gastel hebben bij dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oud Gastel? Een juiste kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Oud Gastel echt volstrekt eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oud Gastel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oud Gastel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oud Gastel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oud Gastel

Hoge compensatie bij letsel

1 mei 2024

- Rutger van der Linden

Vertrouwde partner

26 april 2024

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Prettig!

- Caroline van Loon

Deskundig en vakkundig.

17 april 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Mark Bos

Proces keurig begeleid

9 april 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Dank!

- Björn Peters

Voelt betrouwbaar

4 april 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Prettig!

- Irene van de Velde

Individueel bijgestaan

24 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Roel van Beek

Afhandeling was persoonlijk

17 maart 2024

Elke fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom erg content met de begeleiding.

- Caroline van Doorn

Royale schade-uitkering gekregen

10 maart 2024

- Martin van Loon

Uiteindelijk gerechtigheid

3 maart 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Cindy Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oud Gastel

Advocatenkantoor mevr. mr. J.A. Scanlan

Willem Elsschotlaan 94
4707 GC Roosendaal
Nederland

0165 521 330
http://www.scanlan-advocatenkantoor.nl/

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Vughtstraat 7
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/

Advocatenkantoor Koen

Boulevard 142
4701 EZ Roosendaal
Nederland

0165 599 591
http://www.advocatenkantoorkoen.nl/