Advocaat Rozendaal

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Rozendaal die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Rozendaal verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rozendaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Rozendaal gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Rozendaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rozendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rheden, De Steeg en Lathum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rozendaal

Zoek je een professionele en passende advocaat in Rozendaal? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Rozendaal te zoeken voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Rozendaal te vinden in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Rozendaal. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Rozendaal die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rozendaal
 • Ontslag aanvechten in Rozendaal
 • Personen- en Familierecht advocaat Rozendaal
 • Arbeidsrecht advocaat Rozendaal
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rozendaal
 • Strafrecht advocaat Rozendaal
 • Letselschade advocaat Rozendaal
 • Ondernemingsrecht advocaat Rozendaal
 • Civielrecht advocaat Rozendaal
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rozendaal

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rozendaal

Een plaatselijk advocatenkantoor in Rozendaal kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Rozendaal inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewild, maar zeker als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Rozendaal is dat je natuurlijk iemand in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Rozendaal

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Rozendaal

Los van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Rozendaal te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Rozendaal staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het handig om diverse advocaten in Rozendaal te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Rozendaal je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Rozendaal, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rozendaal

Een jurist in Rozendaal is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Rozendaal uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele incompetente advocaten. Maar hoe goed een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Het is daarom van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rozendaal?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rozendaal.

Letselschade advocaat Rozendaal

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Rozendaal je bijstaan. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Rozendaal je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Rozendaal is dat hij de gehele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Rozendaal vindt je vrijblijvend, rendabel en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rozendaal.

Letselschade advocaat Rozendaal zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rozendaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rozendaal

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Rozendaal in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Rozendaal terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies vandaar is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Rozendaal.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rozendaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rozendaal en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rozendaal

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een degelijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Rozendaal zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Rozendaal te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Rozendaal is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Rozendaal behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rozendaal in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rozendaal in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rozendaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rozendaal

Super gegaan

26 juni 2024

Direct de passende persoon ontdekt, aangenaam!

- Marinus Jansen

Rechtszaak tot een prima einde

18 juni 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Dank!

- Wilhelmus Hofman

Proces keurig begeleid

10 juni 2024

Professionele steun gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt!!

- Martine Smeets

Convenant geregeld

6 juni 2024

In sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Astrid Willems

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

28 mei 2024

Er is in onze kwestie door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Anita de Koning

Snel de goede pro ontdekt

21 mei 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in aanraking met een partij die precies wist wat mijn zaak benodigd had.

- Bram Hofman

Echtscheiding goed begeleid

18 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Mariska Jonker

Gauw een vakkundige professional

5 mei 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die exact wist wat mijn kwestie nodig had.

- Hendrika de Graaf

Forse vergoeding gekregen

3 mei 2024

- Christian Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rozendaal

WOZ-specialisten | Zevenbergen

Nieuwe Kade 16
6827 AB Arnhem
Nederland

0800 8014
http://www.wozspecialisten.nl/

Drijber en Partners B.V.

Hoofdstraat 26
6881 TH Velp
Nederland

026 820 0110
http://www.drijberenpartners.nl/

Derksen Advocatuur

Oranjestraat 3L
6881 SB Velp
Nederland

026 848 2868
http://www.derksenadvocatuur.nl/