Advocaat Schagen

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Schagen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Schagen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Schagen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Schagen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Schagen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schagen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Barsingerhorn, t Zand en Oudesluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schagen

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Schagen zoekt, je gemiddeld genomen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan advocaten samen met vervelende voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Schagen als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Schagen een klus die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Schagen en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Hiernaast huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Schagen een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je fors in je speurtocht naar een handige advocaat in Schagen. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schagen
 • Ontslag aanvechten in Schagen
 • Personen- en Familierecht advocaat Schagen
 • Arbeidsrecht advocaat Schagen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schagen
 • Strafrecht advocaat Schagen
 • Letselschade advocaat Schagen
 • Ondernemingsrecht advocaat Schagen
 • Civielrecht advocaat Schagen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schagen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schagen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Schagen kan absoluut uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Schagen helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen verlangd, maar met name wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Schagen heb je natuurlijk iemand die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Schagen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Schagen

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Schagen te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Schagen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het verstandig om diverse advocaten in Schagen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Schagen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Schagen, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schagen

Een jurist in Schagen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Schagen niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Schagen verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is mogelijk noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schagen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schagen.

Letselschade advocaat Schagen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Schagen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Schagen te traceren. Je zoekt overigens wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Schagen die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schagen.

Letselschade advocaat Schagen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schagen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Schagen

Als je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Schagen in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Schagen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Schagen.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schagen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schagen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schagen

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schagen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Schagen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Schagen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Schagen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schagen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schagen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schagen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schagen

Voelt overtuigend

16 juni 2024

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Top!

- Ilona van Wijk

Voelt goed

12 juni 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Fantastisch!

- Joris Timmermans

Dreigend ontslag voorkomen

7 juni 2024

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Esther Kuijpers

Echte specialist in rechtsgebied

31 mei 2024

Een echte professional ontdekt. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Astrid van der Laan

Vertrouwde partner

22 mei 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Goed!

- Maarten van Doorn

Geen nummer, menselijke behandeling

15 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Margaretha van de Velde

Rechtzaak gewonnen!

10 mei 2024

Dankzij mijn uitstekende raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- David Jacobs

Competent en vakkundig.

4 mei 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Claudia Post

Had dit veel eerder moeten doen

22 april 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Niels Sanders

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schagen

Buers Advocaten

Markt 21
1741 BS Schagen
Nederland

0224 212 496
http://www.buersadvocaten.nl/

Ros Ploeger advocaten

Handelsstraat 2
1741 AA Schagen
Nederland

0224 299 552
http://www.advocaatschagen.nl/

Molenaar & Hermes Advocaten en Mediators

Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude
Nederland

0226 748 048
http://www.mhadvocaten.nl/