Advocaat Schiermonnikoog

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Schiermonnikoog?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Schiermonnikoog verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Schiermonnikoog – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Schiermonnikoog gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Schiermonnikoog
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schiermonnikoog, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Munnekezijl, Warfstermolen en Westergeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schiermonnikoog

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Schiermonnikoog? Het zoeken van de perfecte advocaat in Schiermonnikoog is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Schiermonnikoog. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Schiermonnikoog die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schiermonnikoog
 • Ontslag aanvechten in Schiermonnikoog
 • Personen- en Familierecht advocaat Schiermonnikoog
 • Arbeidsrecht advocaat Schiermonnikoog
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schiermonnikoog
 • Strafrecht advocaat Schiermonnikoog
 • Letselschade advocaat Schiermonnikoog
 • Ondernemingsrecht advocaat Schiermonnikoog
 • Civielrecht advocaat Schiermonnikoog
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schiermonnikoog

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schiermonnikoog

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Schiermonnikoog inschakelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal prima van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Schiermonnikoog kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Schiermonnikoog. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook natuurlijk een verstandig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Schiermonnikoog toepasbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Schiermonnikoog

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Schiermonnikoog

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Schiermonnikoog, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Schiermonnikoog zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Schiermonnikoog. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Schiermonnikoog grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schiermonnikoog

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Schiermonnikoog. Je kunt een jurist in Schiermonnikoog namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Schiermonnikoog kan je daarbij helpen.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Schiermonnikoog verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schiermonnikoog?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schiermonnikoog.

Letselschade advocaat Schiermonnikoog

Een letselschade advocaat in Schiermonnikoog kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige reden. Een letselschade advocaat in Schiermonnikoog assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Schiermonnikoog is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Schiermonnikoog vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schiermonnikoog.

Letselschade advocaat Schiermonnikoog zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schiermonnikoog zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Schiermonnikoog

Heb je een dispuut met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een goed plan om offertes aan te vragen bij de verschillende bedrijven in de buurt. Alleen zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Schiermonnikoog. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische affaires.

Daarna is een consultgesprek doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schiermonnikoog.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schiermonnikoog en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schiermonnikoog

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schiermonnikoog zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Schiermonnikoog te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Schiermonnikoog is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Schiermonnikoog allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schiermonnikoog in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schiermonnikoog in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schiermonnikoog

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schiermonnikoog

Simpelweg prima

21 maart 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had gewenst.

- Petra Evers

Deskundig en vakkundig.

12 maart 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Hanneke van Veen

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

7 maart 2024

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Ivo Jansen

Begeleiding was fantastisch

29 februari 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Maartje van Dam

Heb door mijn raadsman een uiterst keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daarom veel lager.

22 februari 2024

- Jeroen Bosman

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

14 februari 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Anita Molenaar

Goedkoop is duurkoop

10 februari 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig jurist heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Ivo Kok

Procedure gewonnen!

25 januari 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Robertus Mol

Echtscheiding uitstekend geregeld

18 januari 2024

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank jullie wel.

- Mark Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schiermonnikoog

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/