Advocaat Nes

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Nes?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nes verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nes – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Nes gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Nes
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nes, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hantumeruitburen, Wierum en Moddergat bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nes

Als je een advocaat in Nes zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Nes een vervelende. Desondanks wil je een juiste advocaat in Nes zoeken. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Nes is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Ook is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Nes een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je onwijs in je expeditie naar een geschikte advocaat in Nes. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nes
 • Ontslag aanvechten in Nes
 • Personen- en Familierecht advocaat Nes
 • Arbeidsrecht advocaat Nes
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nes
 • Strafrecht advocaat Nes
 • Letselschade advocaat Nes
 • Ondernemingsrecht advocaat Nes
 • Civielrecht advocaat Nes
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nes

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nes

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Nes inschakelen een goede keuze is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Denk hier aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Nes kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Nes. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een verstandig concept, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Nes bruikbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Nes

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Nes

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Nes te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Nes.

Evengoed is het verstandig om verscheidene advocaten in Nes te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Nes je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker als de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je zeer simpel het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Nes, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nes

Een jurist in Nes is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Nes uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is zodoende belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nes?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nes.

Letselschade advocaat Nes

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Nes voor je te laten starten, echter dat kan tevens voor narigheden zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Nes te vinden. Het moet toch wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nes die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nes.

Letselschade advocaat Nes zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nes zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nes

Wanneer je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Nes in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Nes heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies vandaar is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Nes.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nes.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nes en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nes

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nes zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Nes te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Nes is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Nes aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nes in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nes in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nes

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nes

Scheiding super geregeld

4 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Albert Gerritsen

Prettige juridische assistentie

24 april 2024

Geholpen door een prof die zeer veel met me meeleeft, geweldig fijn.

- Cornelia van Leeuwen

Geen nummer, humane behandeling

14 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Hanneke van Vliet

Ineens een aanzienlijke schadeloosstelling toegekend gekregen. Het leed is daardoor een stuk minder.

11 april 2024

- Laura Veenstra

Hoge vergoeding bij letsel

2 april 2024

- Nancy Timmermans

Eind goed, al goed

28 maart 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Bastiaan Koster

Mooi afgehandeld

20 maart 2024

Had in korte tijd een goeie aanbieding op maat, super!

- Femke de Jong

Door raad en daad bijgestaan

13 maart 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!
Merci

- Manon van Beek

Onvoorzien een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is daarom veel minder.

9 maart 2024

- Martijn van Vliet

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nes

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/