Advocaat Sluis

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Sluis?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sluis verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sluis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Sluis gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Sluis
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sint Kruis, Eede Zld en Aardenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sluis

Indien je een advocaat in Sluis zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Sluis een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Sluis vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Sluis en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Tevens is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het zoeken van een handige advocaat in Sluis een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Sluis je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sluis
 • Ontslag aanvechten in Sluis
 • Personen- en Familierecht advocaat Sluis
 • Arbeidsrecht advocaat Sluis
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sluis
 • Strafrecht advocaat Sluis
 • Letselschade advocaat Sluis
 • Ondernemingsrecht advocaat Sluis
 • Civielrecht advocaat Sluis
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sluis

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sluis

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Sluis een slim besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Sluis kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Sluis. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raad wilt hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Sluis is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Sluis

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Sluis

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Sluis die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je vraagstuk. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Sluis staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het verstandig om allemaal advocaten in Sluis te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Sluis je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker als de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je meteen een bijpassend aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Sluis, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sluis

Een jurist in Sluis mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Sluis niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Sluis uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer goede juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sluis?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sluis.

Letselschade advocaat Sluis

Een letselschade advocaat in Sluis kan je helpen om een redelijke schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Sluis je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Sluis is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Sluis vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sluis.

Letselschade advocaat Sluis zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sluis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Sluis

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Sluis. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Sluis die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je probleem. Deskundigheid is namelijk wel enorm prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna hoef je puur nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sluis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sluis en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sluis

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sluis zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Sluis te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Sluis is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Sluis veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sluis in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sluis in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sluis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sluis

Heb door mijn advocaat een buitengewoon beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daarom een stuk minder.

19 juni 2024

- Marleen de Bruijn

Persoonlijk bijgestaan

15 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Marleen Postma

Een prof die weet waar hij het over heeft

2 juni 2024

Binnen no-time een kundige advocaat. Prachtig!

- Björn Kramer

Allerbeste raadsman van het land

29 mei 2024

Klikte direct vertrouwd en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Deborah van de Ven

Uitblinker in zijn specialisme

23 mei 2024

Via mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Yvonne de Boer

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

16 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Franciscus Timmermans

Moment voor actie

11 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Aanvraag offertes aan te raden

- Paul Timmermans

Juridisch gewoon top

28 april 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Hanneke Mol

Deskundig en vakkundig.

23 april 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Monique de Haan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sluis

Van Kerckvoorde / Ketty

Zuidmoerstraat 167
9900 Eeklo
België

+32 9 335 65 82
https://www.jureca.be/advocaat/van-kerckvoorde-ketty-18293

Vande Rostyne / Frank

Molenstraat 38/A
9950 Lievegem
België

+32 9 218 80 30
http://www.vdrostyne.be/

Rechtuit Advocaten

Westeindestraat 34
9990 Maldegem
België

+32 50 70 60 27
http://www.rechtuitadvocaten.be/