Advocaat Breskens

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Breskens?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Breskens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Breskens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Breskens gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Breskens
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breskens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sluis, IJzendijke en Schoondijke bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Breskens

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Breskens zoekt, je grofweg niet in een beste bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Breskens een vervelende. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Breskens een project die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Breskens en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Tevens huur je een jurist veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het zoeken van een goede advocaat in Breskens een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je enorm in je expeditie naar een passende advocaat in Breskens. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Breskens
 • Ontslag aanvechten in Breskens
 • Personen- en Familierecht advocaat Breskens
 • Arbeidsrecht advocaat Breskens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Breskens
 • Strafrecht advocaat Breskens
 • Letselschade advocaat Breskens
 • Ondernemingsrecht advocaat Breskens
 • Civielrecht advocaat Breskens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Breskens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Breskens

Een advocatenkantoor in Breskens heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Breskens helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewild, maar zeker indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Breskens is dat je doorgaans een individu in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Breskens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Breskens

Om de geschikte personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Breskens. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Breskens. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Indien je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Breskens. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Breskens jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Breskens

Een jurist in Breskens is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Breskens verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele slechte advocaten. Echter, hoe goed een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Het is derhalve raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Breskens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Breskens.

Letselschade advocaat Breskens

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Breskens je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Breskens je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Breskens is dat hij de hele procedure voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Breskens vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Breskens.

Letselschade advocaat Breskens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Breskens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Breskens

Indien je op je werk tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Breskens in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Breskens heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Breskens te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Breskens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Breskens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Breskens

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Breskens. Scheiden is simpelweg over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Breskens wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Breskens? Een geschikte gegadigde treffen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Breskens echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Breskens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Breskens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Breskens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Breskens

Gewoon prima

24 april 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo degelijk zou zijn.

- Suzanne van den Bosch

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

16 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Marije van de Velden

Top verlopen

9 april 2024

Had binnen korte tijd een mooie offerte op maat, super!

- Maria van de Brink

Eersterangs advocaat gevonden

3 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Prima

- Lisette Smits

Gewoon goed

29 maart 2024

Helder en snel. Dank!

- Irene de Koning

Tijd voor actie

18 maart 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!
Bedankt

- Simon Prins

Simpelweg perfect

14 maart 2024

Fantastische raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Natascha Visser

Begeleiding was fantastisch

5 maart 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Richard van der Linden

Snel en passende advocaat gevonden

2 maart 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Bianca de Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Breskens

Hollander Advocatenkantoor Mr L.E. van Hevele

Mr. P.C
Meester Hennequinstraat 18
4501 AT Oostburg

0117 452 878
http://www.mrhmdenhollander.nl/

Burlet & van de Wijnckel Advocaten

Brouwerijstraat 25
4501 CM Oostburg
Nederland

0117 455 249
http://www.burletvandewijnckel.nl/

VSW Advocaten

Scheldestraat 76
4381 RW Vlissingen
Nederland

0118 412 877
http://www.vswadvocaten.nl/