Advocaat Spijkenisse

Behoefte aan een professionele advocaat uit Spijkenisse die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Spijkenisse verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Spijkenisse – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Spijkenisse gezocht?

Een advocaat in Spijkenisse vinden

Advocaat Spijkenisse
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spijkenisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuw Beijerland, Zuidland en Geervliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Spijkenisse

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Spijkenisse? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Spijkenisse te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Spijkenisse. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Spijkenisse die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Spijkenisse
 • Ontslag aanvechten in Spijkenisse
 • Personen- en Familierecht advocaat Spijkenisse
 • Arbeidsrecht advocaat Spijkenisse
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Spijkenisse
 • Strafrecht advocaat Spijkenisse
 • Letselschade advocaat Spijkenisse
 • Ondernemingsrecht advocaat Spijkenisse
 • Civielrecht advocaat Spijkenisse
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Spijkenisse

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Spijkenisse

Een advocatenkantoor in Spijkenisse heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Spijkenisse inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is meestal gewild, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Spijkenisse heb je altijd een mens die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Spijkenisse

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Spijkenisse

Om de goede persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Spijkenisse. Advocaten in Spijkenisse zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Indien je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Spijkenisse. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Spijkenisse jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Spijkenisse

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Spijkenisse. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Spijkenisse. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Spijkenisse kan je hiermee helpen.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Spijkenisse verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Spijkenisse?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Spijkenisse.

Letselschade advocaat Spijkenisse

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Spijkenisse je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Spijkenisse helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Spijkenisse is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Spijkenisse vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Spijkenisse.

Letselschade advocaat Spijkenisse zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Spijkenisse zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Spijkenisse

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Spijkenisse. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je altijd verzekerd van deskundig advies op maat.

Vervolgens is een consult normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Spijkenisse.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Spijkenisse en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Spijkenisse

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Spijkenisse. Uit elkaar gaan is natuurlijk altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Spijkenisse wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Spijkenisse? Een juiste gegadigde vinden is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Spijkenisse echt geweldig ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Spijkenisse in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Spijkenisse in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Spijkenisse

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Spijkenisse

Aanrader!

23 april 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Barbara Meijer

Echtscheiding goed begeleid

15 april 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Tom Willemsen

Echtscheiding goed begeleid

10 april 2024

Ingewikkelde overeenkomst goed afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Eveline Schouten

Rechtelijk gewoon goed

1 april 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Marinus Bos

Door raad en daad geholpen

29 maart 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Vlot geregeld

- Steven van Beek

Forse schadevergoeding bij letsel

17 maart 2024

- Saskia Jansen

Tijd voor actie

12 maart 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!
Bedankt

- Marloes de Boer

Snel een bijpassende jurist geregeld.

9 maart 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Martin Koning

Rechtzaak gewonnen!

25 februari 2024

Door mijn uitstekende advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Sanne van Vliet

Uitgelichte advocatenkantoren uit Spijkenisse

Advocatenkantoor Schipper-de Bruijn

Einsteinweg 1-A
3208 KK Spijkenisse
Nederland

0181 699 219
http://www.schipper-debruijn.nl/

Mr S Broekzitter-Nieuwland

Uitstraat 86
3201 EN Spijkenisse
Nederland

0181 657 152
http://www.sbnadvocatenkantoor.nl/

VRP Advocaten

Theemsweg 7 B
3201 LT Spijkenisse
Nederland

0181 611 677
http://www.vrpadvocaten.nl/