Advocaat Simonshaven

Wil jij een top advocaat in Simonshaven die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Simonshaven verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Simonshaven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Simonshaven gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Simonshaven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Simonshaven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Piershil, Goudswaard en Zuidland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Simonshaven

Als je een advocaat in Simonshaven zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Simonshaven een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Simonshaven een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Simonshaven is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Simonshaven een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je expeditie naar een verstandige advocaat in Simonshaven. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Simonshaven
 • Ontslag aanvechten in Simonshaven
 • Personen- en Familierecht advocaat Simonshaven
 • Arbeidsrecht advocaat Simonshaven
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Simonshaven
 • Strafrecht advocaat Simonshaven
 • Letselschade advocaat Simonshaven
 • Ondernemingsrecht advocaat Simonshaven
 • Civielrecht advocaat Simonshaven
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Simonshaven

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Simonshaven

Een regionaal advocatenkantoor in Simonshaven kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Simonshaven inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Simonshaven is dat je doorgaans een persoon in de nabijheid hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is iemand uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Simonshaven

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Simonshaven

Om de juiste personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Simonshaven. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Simonshaven. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Simonshaven. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Simonshaven jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Simonshaven

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Simonshaven. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Simonshaven. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Simonshaven niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Simonshaven een optie.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Simonshaven uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Simonshaven?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Simonshaven.

Letselschade advocaat Simonshaven

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Simonshaven je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Simonshaven je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Simonshaven is dat hij de gehele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Simonshaven vindt je vrijblijvend, gunstig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Simonshaven.

Letselschade advocaat Simonshaven zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Simonshaven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Simonshaven

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Simonshaven in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Simonshaven heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Simonshaven.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Simonshaven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Simonshaven en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Simonshaven

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Simonshaven. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Simonshaven hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Simonshaven? Een geschikte kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Simonshaven echt volstrekt ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Simonshaven in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Simonshaven in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Simonshaven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Simonshaven

Moment voor actie

4 juli 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Super!

Aanvraag offertes aan te bevelen

- Marijke Meijer

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

23 juni 2024

Top bereikbare advocaat gekregen, zeer content.

- Susanne de Ruiter

Juridische steun was plezierig

20 juni 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Miranda Peters

Voelt overtuigend

14 juni 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Super!

- Tim Hoekstra

Inhoudelijk en bekwaam.

3 juni 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Caroline van Veen

Geding keurig begeleid

26 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Dank!

- Rogier Brouwer

Zoals verwacht

20 mei 2024

Perfect aanbod ontvangen.

- Mark de Leeuw

Zeer tevreden met onze raadgever

17 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Jacob van der Laan

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

8 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Adriana de Groot

Uitgelichte advocatenkantoren uit Simonshaven

Advocatenkantoor Schipper-de Bruijn

Einsteinweg 1-A
3208 KK Spijkenisse
Nederland

0181 699 219
http://www.schipper-debruijn.nl/

Mr S Broekzitter-Nieuwland

Uitstraat 86
3201 EN Spijkenisse
Nederland

0181 657 152
http://www.sbnadvocatenkantoor.nl/

Yur Advocaten & Consultants

Jan Campertlaan 4
3201 AX Spijkenisse
Nederland

085 203 0500
https://www.yur.nl/