Advocaat Stein

Behoefte aan een professionele advocaat uit Stein die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Stein verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Stein – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Stein gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Stein
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Geulle, Moorveld en Beek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Stein

Indien je een advocaat in Stein zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Meestal gaan juristen samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Stein als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Stein zoeken. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Stein is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Daarnaast is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het uitzoeken van een juiste advocaat in Stein een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Stein je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Stein
 • Ontslag aanvechten in Stein
 • Personen- en Familierecht advocaat Stein
 • Arbeidsrecht advocaat Stein
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Stein
 • Strafrecht advocaat Stein
 • Letselschade advocaat Stein
 • Ondernemingsrecht advocaat Stein
 • Civielrecht advocaat Stein
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Stein

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Stein

Een advocatenkantoor in Stein heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Stein inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewenst, maar vooral als het gaat over lastige juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Stein is dat je over het algemeen iemand in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Stein

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Stein

Om de juiste personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Stein. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Stein. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet zuiver met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Stein. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Stein hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Stein

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Stein. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Stein. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Stein niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Stein kan je hiermee helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Stein de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Stein?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Stein.

Letselschade advocaat Stein

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Stein je helpen. Dat kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Stein assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Stein is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Stein vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Stein.

Letselschade advocaat Stein zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Stein zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Stein

Als je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Stein in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Stein terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daarom is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Stein.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Stein.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Stein en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Stein

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stein. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Stein wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stein? Een goede gegadigde vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Stein echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Stein in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Stein in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Stein

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Stein

Goedkoop is duurkoop

16 juni 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare jurist gevonden. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Patrick Schipper

Oprecht goed

10 juni 2024

Fantastische raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Nathalie van de Velden

Zoals verwacht

7 juni 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Rob van Wijk

Prima geregeld.

29 mei 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Yvonne de Bruijn

Rechtvaardigheid!

20 mei 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Evelien de Jong

Door raad en daad bijgestaan

18 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Offertes vlot binnen*
De offertes waren vlug binnen en daardoor konden we snel met een advocaat in zee.

- Ramona Verbeek

Afhandeling was persoonlijk

5 mei 2024

Juridische taal duidelijk vertaald in het proces. Hierdoor erg tevreden met de begeleiding.

- Jacobus Janssen

Uiteindelijk gerechtigheid

1 mei 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Adrianus Kuiper

Heb dankzij mijn raadsman een uiterst passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

22 april 2024

- Petra van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Stein

Bekkers / Bart

Rijksweg 165
3630 Maasmechelen
België

+32 89 76 62 92
http://www.bartbekkers.net/

Crombag Oehlen Advocaten

Wolfeynde 4
6191 EB Beek
Nederland

046 457 0820
http://www.crombagoehlen.nl/

Clerx Van Roy Advocaten

Van Sonsbeecklaan 48
6191 JM Beek
Nederland

046 436 3388
http://www.clerxvanroyadvocaten.nl/