Advocaat Urmond

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Urmond?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Urmond verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Urmond – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Urmond gezocht?

Een advocaat uit Urmond vinden

Advocaat Urmond
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Urmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Elsloo, Stein en Einighausen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Urmond

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Urmond? Het zoeken van de perfecte advocaat in Urmond is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Urmond. Door deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Urmond die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Urmond
 • Ontslag aanvechten in Urmond
 • Personen- en Familierecht advocaat Urmond
 • Arbeidsrecht advocaat Urmond
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Urmond
 • Strafrecht advocaat Urmond
 • Letselschade advocaat Urmond
 • Ondernemingsrecht advocaat Urmond
 • Civielrecht advocaat Urmond
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Urmond

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Urmond

Een plaatselijk advocatenkantoor in Urmond kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Urmond helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Urmond is dat je over het algemeen een individu in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Urmond

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Urmond

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Urmond te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Urmond.

Desondanks is het slim om verschillende advocaten in Urmond te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk contrast tussen de prijzen van advocaten. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Urmond je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je heel makkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Urmond, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Urmond

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Urmond. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Urmond. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Urmond niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Urmond kan je hiermee helpen.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Urmond verricht kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Urmond?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Urmond.

Letselschade advocaat Urmond

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Urmond voor je te laten beginnen, maar dit kan tevens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die kundige letselschade advocaat in Urmond te vinden. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Urmond om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Urmond.

Letselschade advocaat Urmond zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Urmond zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Urmond

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Urmond in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Urmond heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Urmond.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Urmond.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Urmond en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Urmond

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Urmond zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Urmond te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Urmond is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Urmond flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Urmond in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Urmond in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Urmond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Urmond

Uitblinker in zijn specialisme

8 november 2023

Een zware periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was aanzienlijk, door mijn advocaat!

- Adriana Wolters

Kennis van zaken

3 november 2023

Zoals vermoed, zeer vakkundig.

- Susanne Bakker

Professionele en bedreven

28 oktober 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Evelien van de Pol

Heb dankzij mijn jurist een uiterst eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daarom veel minder.

10 oktober 2023

- Natasja Hoekstra

Onverwacht een royale schadeloosstelling toegekend gekregen. Het leed is hierdoor veel lager.

3 oktober 2023

- Remco Molenaar

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

26 september 2023

Erg deugdelijk en passend advies gekregen door de advocaat.

- Margaretha van den Heuvel

Vliegensvlug een deskundige prof

18 september 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Linda van de Wal

Gehele zaak vakkundig begeleid

15 september 2023

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Alexander Boer

Deskundige raadsman

5 september 2023

Gauw de geschikte man ontdekt. Dankjewel!

- Michiel Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Urmond

Clerx Van Roy Advocaten

Van Sonsbeecklaan 48
6191 JM Beek
Nederland

046 436 3388
http://www.clerxvanroyadvocaten.nl/

Nostimos Letselschade deskundigen Geleen

Prins de Lignestraat 30
6161 CZ Geleen
Nederland

046 451 2401
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/

Severijns Goele Advocaat

Stokkemerbaan 140
3650 Dilsen-Stokkem
België

+32 478 61 63 79
http://www.advocaatseverijns.be/