Advocaat Tholen

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Tholen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Tholen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Tholen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Tholen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Tholen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tholen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oud Vossemeer, Scherpenisse en Sint Maartensdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tholen

Indien je een advocaat in Tholen zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Tholen een nare. Desondanks wil je een handige advocaat in Tholen zoeken. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Tholen en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Tholen een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Tholen je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tholen
 • Ontslag aanvechten in Tholen
 • Personen- en Familierecht advocaat Tholen
 • Arbeidsrecht advocaat Tholen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tholen
 • Strafrecht advocaat Tholen
 • Letselschade advocaat Tholen
 • Ondernemingsrecht advocaat Tholen
 • Civielrecht advocaat Tholen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tholen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tholen

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Tholen inschakelen een geschikte keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Tholen kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Tholen. Dit komt overwegend door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Tholen nuttig voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Tholen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Tholen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Tholen die je verder kunnen bijstaan, los van je moeilijkheid. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Tholen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Tholen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Tholen je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Tholen, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tholen

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Tholen. Op de eerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Tholen. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Tholen een optie.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Tholen uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tholen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tholen.

Letselschade advocaat Tholen

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Tholen voor je te laten starten, echter dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Tholen te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Tholen om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tholen.

Letselschade advocaat Tholen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tholen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tholen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Tholen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Tholen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies vandaar is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Tholen.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tholen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tholen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tholen

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tholen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Tholen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Tholen is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Tholen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tholen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tholen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tholen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tholen

Razendsnel de passende professional gevonden

22 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie nodig had.

- Anne Bosman

Juridisch gewoon goed

20 april 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies ontvangen.

- Angela van de Velde

Voorbeeldig verzorgd

10 april 2024

Gauw de juiste persoon gevonden, fijn!

- Klaas de Jong

Kei in zijn vakgebied

2 april 2024

Een nare periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de vergoeding was aanzienlijk, dankzij mijn jurist!

- Monique de Vries

Goed afgehandeld.

28 maart 2024

Helder en snel. Dank!

- Deborah van Veen

Had dit veel eerder moeten doen

22 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke advocaat ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Diana Mol

Rechtelijke advies

11 maart 2024

Onmiskenbaar vakkundige advocaat gevonden. Deze hielp gigantisch.

- Arjan Evers

Vakkundig en ervaren

9 maart 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Mirjam de Graaf

Rechtelijke raadgeving

27 februari 2024

Onmiskenbaar deskundige advocaat getroffen. Dit scheelde heel veel.

- Marije Maas

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tholen

Advocatenkantoor Temmen

Lievenshovelaan 12
4623 TA Bergen op Zoom
Nederland

0164 273 388
http://www.advocatenkantoor-temmen.nl/

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/

Toekomst Bewindvoeringen

Hoogstraat 16
4691 CB Tholen
Nederland

0166 610 702
http://www.toekomstbewindvoeringen.nl/