Advocaat Poortvliet

Wil jij een betaalbare advocaat in Poortvliet die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Poortvliet verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Poortvliet – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Poortvliet gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Poortvliet
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Poortvliet, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oud Vossemeer, Scherpenisse en Sint Maartensdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Poortvliet

Als je een advocaat in Poortvliet zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Poortvliet een nare. Toch wil je een juiste advocaat in Poortvliet zoeken. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Poortvliet en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Hiernaast huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Poortvliet een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Poortvliet je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Poortvliet
 • Ontslag aanvechten in Poortvliet
 • Personen- en Familierecht advocaat Poortvliet
 • Arbeidsrecht advocaat Poortvliet
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Poortvliet
 • Strafrecht advocaat Poortvliet
 • Letselschade advocaat Poortvliet
 • Ondernemingsrecht advocaat Poortvliet
 • Civielrecht advocaat Poortvliet
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Poortvliet

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Poortvliet

Een plaatselijk advocatenkantoor in Poortvliet kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Poortvliet inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Poortvliet heb je natuurlijk een persoon die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Poortvliet

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Poortvliet

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Poortvliet die je ook kunnen assisteren, ongeacht je kwestie. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Poortvliet staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het handig om verscheidene advocaten in Poortvliet te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Poortvliet je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een geschikt aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Poortvliet, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Poortvliet

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Poortvliet. Je kunt een jurist in Poortvliet namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Poortvliet een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Poortvliet de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Poortvliet?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Poortvliet.

Letselschade advocaat Poortvliet

Een letselschade advocaat in Poortvliet kan je begeleiden om een treffende schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Poortvliet je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Poortvliet is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Poortvliet vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Poortvliet.

Letselschade advocaat Poortvliet zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Poortvliet zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Poortvliet

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Poortvliet in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Poortvliet terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Poortvliet te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Poortvliet.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Poortvliet en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Poortvliet

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Poortvliet zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Poortvliet te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Poortvliet is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Poortvliet aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Poortvliet in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Poortvliet in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Poortvliet

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Poortvliet

Oprecht prima

30 mei 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Daniëlle van Beek

Inhoudelijk en professioneel.

25 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Daniël Bos

Vertrouwde partij

12 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Goed!

- Maurice Visser

Jurist met kennis

8 mei 2024

Onmiskenbaar vakkundige advocaat getroffen. Dat scheelde zeer veel.

- Pascal Jansen

Iemand die snapt waar die het over heeft

3 mei 2024

Snel de juiste man gevonden. Dankjewel!

- Björn Visser

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

27 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het geding. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Ilse Vermeulen

Grote kostenvergoeding bij letselschade

16 april 2024

- Marije van den Broek

Goedkoop is duurkoop

13 april 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Dennis Smit

Competent en vakkundig.

3 april 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Adrianus de Bruin

Uitgelichte advocatenkantoren uit Poortvliet

Knoester & Kuit Advocaten

Burgemeester van Loonstraat 73
4651 CC Steenbergen
Nederland

0167 521 508
http://www.knoesterenkuit.nl/

Advocatenkantoor Temmen

Lievenshovelaan 12
4623 TA Bergen op Zoom
Nederland

0164 273 388
http://www.advocatenkantoor-temmen.nl/

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/