Advocaat Tiel

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Tiel?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Tiel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Tiel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Tiel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Tiel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tiel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wamel, Dreumel en Zennewijnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tiel

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Tiel zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak gaan advocaten samen met vervelende voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Tiel als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Tiel een klus die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Tiel is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Hiernaast huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het kiezen van een geschikte advocaat in Tiel een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je flink in je speurtocht naar een handige advocaat in Tiel. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tiel
 • Ontslag aanvechten in Tiel
 • Personen- en Familierecht advocaat Tiel
 • Arbeidsrecht advocaat Tiel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tiel
 • Strafrecht advocaat Tiel
 • Letselschade advocaat Tiel
 • Ondernemingsrecht advocaat Tiel
 • Civielrecht advocaat Tiel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tiel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tiel

Een advocatenkantoor in Tiel heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Tiel inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is meestal gewild, maar voornamelijk indien het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Tiel heb je altijd iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Tiel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Tiel

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Tiel, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Tiel zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een onenigheid eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Tiel. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Tiel jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tiel

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Tiel. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige taken te laten doen door een jurist in Tiel. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Tiel niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Tiel een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Tiel de procedure echt uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tiel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tiel.

Letselschade advocaat Tiel

Een letselschade advocaat in Tiel kan je bijstaan om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere reden. Een letselschade advocaat in Tiel helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is zodoende een veel uitgebreider begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Tiel is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Tiel vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tiel.

Letselschade advocaat Tiel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tiel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tiel

Indien je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Tiel in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Tiel terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies vandaar is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Tiel.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tiel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tiel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tiel

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tiel. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Tiel hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tiel? Een geschikte kandidaat opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Tiel echt erg simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tiel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tiel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tiel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tiel

Convenant opgesteld

25 april 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug verzorgd. Buitengewoon!

- Patricia van de Veen

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

18 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Hendrik van der Horst

Raadsman met kennis

13 april 2024

Voelbaar deskundige jurist getroffen. Deze hielp geweldig.

- Eveline Boer

Snel en juiste advocaat gevonden

31 maart 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Ivo Smit

Geen nummer, humane afhandeling

26 maart 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Maria Prins

Vakkundige advocaat

22 maart 2024

In minder dan no-time een deskundige advocaat. Bedankt!

- Niels Post

Echtscheiding goed geregeld

13 maart 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Maaike van den Broek

We zijn persoonlijk begeleid

6 maart 2024

Iedere stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Alexander van de Pol

Top verlopen

1 maart 2024

Had in korte tijd een goeie aanbieding op maat, geweldig!

- Roy Schipper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tiel

The Mare Mediation & Legal

Raadhuisstraat 18
4021 EH Maurik
Nederland

0344 689 100
http://www.demaremediation.nl/

Advocatenkantoor Velthoven

Grotebrugse Grintweg 12
4005 AH Tiel
Nederland

0344 654 315
http://www.advocatenkantoorvelthoven.nl/

Boersma Advocaten

Lingedijk 16
4014 MG Wadenoijen
Nederland

0344 662 438
http://www.boersma-advocaten.nl/