Advocaat Wamel

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Wamel die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wamel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wamel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Wamel gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wamel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wamel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen en Maasbommel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wamel

Wanneer je een advocaat in Wamel zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Wamel een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Wamel zoeken. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Wamel is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Ook is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het kiezen van een goede advocaat in Wamel een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Wamel je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wamel
 • Ontslag aanvechten in Wamel
 • Personen- en Familierecht advocaat Wamel
 • Arbeidsrecht advocaat Wamel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wamel
 • Strafrecht advocaat Wamel
 • Letselschade advocaat Wamel
 • Ondernemingsrecht advocaat Wamel
 • Civielrecht advocaat Wamel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wamel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wamel

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Wamel een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hier aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Wamel kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Wamel. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Wamel is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Wamel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wamel

Om de geschikte personen in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wamel. Advocaten in Wamel zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Wamel. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Wamel grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wamel

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Wamel. Je kunt een jurist in Wamel namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Wamel kan je hierbij helpen.

Controleer van tevoren wel altijd even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Wamel verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wamel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wamel.

Letselschade advocaat Wamel

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Wamel wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Wamel te vinden. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wamel die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wamel.

Letselschade advocaat Wamel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wamel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wamel

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Wamel in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wamel terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wamel.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wamel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wamel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wamel

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wamel. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Wamel hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wamel? Een juiste kandidaat vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Wamel echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wamel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wamel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wamel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wamel

Fijne juridische bijstand

27 maart 2024

Geholpen door een mens die zeer veel met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Jacob van der Linden

Erg content met onze raadgever

19 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Michael van der Horst

Uiteindelijk gerechtigheid

12 maart 2024

Na weken wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Björn van der Linden

Ontslag op staande voet afgewend

9 maart 2024

Dankzij mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Robert van de Veen

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

1 maart 2024

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Petrus Kok

Snel en passende raadsman gevonden

24 februari 2024

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Super!

- Sjoerd Smits

Had dit veel eerder moeten doen

16 februari 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Guido Bosch

Rechtvaardigheid!

6 februari 2024

Door mijn voortreffelijke raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Christian van de Velden

Snel de juiste specialist ontdekt

27 januari 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die precies wist wat mijn kwestie nodig had.

- Nicole van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wamel

Aspremont Advocaten B.V.

Industrieweg 19
4051 BW Ochten
Nederland

0344 650 510
https://www.aspremontadvocaten.nl/

Boersma Advocaten

Lingedijk 16
4014 MG Wadenoijen
Nederland

0344 662 438
http://www.boersma-advocaten.nl/

The Mare Mediation & Legal

Raadhuisstraat 18
4021 EH Maurik
Nederland

0344 689 100
http://www.demaremediation.nl/