Advocaat Veendam

Wil jij een professionele advocaat uit Veendam die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Veendam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Veendam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Veendam gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Veendam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuw Scheemda, Scheemda en Nieuwe Pekela bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Veendam

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Veendam? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Veendam te vinden voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als individu. Vanwege deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Veendam die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Veendam
 • Ontslag aanvechten in Veendam
 • Personen- en Familierecht advocaat Veendam
 • Arbeidsrecht advocaat Veendam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Veendam
 • Strafrecht advocaat Veendam
 • Letselschade advocaat Veendam
 • Ondernemingsrecht advocaat Veendam
 • Civielrecht advocaat Veendam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Veendam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Veendam

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Veendam een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal prima van pas. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een gedwongen ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Veendam kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Veendam. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier graag juridisch raad wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Veendam is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Veendam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Veendam

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Veendam, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Veendam. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet puur met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Veendam. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Veendam hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Veendam

Een jurist in Veendam mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Veendam verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Veendam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Veendam.

Letselschade advocaat Veendam

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Veendam je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Veendam assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Veendam is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een snel herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Veendam vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Veendam.

Letselschade advocaat Veendam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Veendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Veendam

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Veendam in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Veendam heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Veendam te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Veendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Veendam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Veendam

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Veendam. Uit elkaar gaan is uiteraard over het algemeen vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Veendam wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Veendam? Een juiste gegadigde vinden is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Veendam echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Veendam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Veendam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Veendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Veendam

Snel de juiste prof ontdekt

21 mei 2024

Na de offertes snel de goede keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Franciscus van Vliet

Vertrouwde partner

16 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me bijstaat. Fantastisch!

- Johan van der Meulen

Voelt goed

7 mei 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Super!

- Sanne Martens

Kritisch begeleid van start tot einde proces

28 april 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Pascal Kramer

Eindelijk

26 april 2024

Na lang wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Renate van de Brink

Rechtzaak gewonnen!

19 april 2024

Door mijn uitstekende jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn leverancier.

- Alexander de Vries

Begeleiding was persoonlijk

10 april 2024

Elke fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Zeer content met het traject.

- David van Dijk

We zijn persoonlijk bijgestaan

4 april 2024

Elke stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Joyce de Ruiter

Erg tevreden met onze raadgever

26 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Sandra Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Veendam

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/