Advocaat Muntendam

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Muntendam?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Muntendam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Muntendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Muntendam gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Muntendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Muntendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuw Scheemda, T Waar en Nieuwe Pekela bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Muntendam

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Muntendam? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Muntendam te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds aangenaam is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Muntendam. Met deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Muntendam die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Muntendam
 • Ontslag aanvechten in Muntendam
 • Personen- en Familierecht advocaat Muntendam
 • Arbeidsrecht advocaat Muntendam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Muntendam
 • Strafrecht advocaat Muntendam
 • Letselschade advocaat Muntendam
 • Ondernemingsrecht advocaat Muntendam
 • Civielrecht advocaat Muntendam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Muntendam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Muntendam

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Muntendam regelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om onder andere een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal prima van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Muntendam kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Muntendam. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Muntendam nuttig voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Muntendam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Muntendam

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Muntendam die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je moeilijkheid. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Muntendam staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het handig om verschillende advocaten in Muntendam te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Muntendam je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker indien de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je direct een correct aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Muntendam, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Muntendam

Een jurist in Muntendam is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Muntendam, kijk dan ten eerste goed of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet uitvoeren. Het is dus belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Muntendam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Muntendam.

Letselschade advocaat Muntendam

Een letselschade advocaat in Muntendam kan je helpen om een passende schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Muntendam je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Muntendam is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Muntendam vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Muntendam.

Letselschade advocaat Muntendam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Muntendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Muntendam

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is uiteraard een prima idee om offertes aan te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Alleen zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Muntendam. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Muntendam die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische zaken.

Dan is een adviesgesprek vaak de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Muntendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Muntendam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Muntendam

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Muntendam zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Muntendam te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Muntendam is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Muntendam allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Muntendam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Muntendam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Muntendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Muntendam

Aanrader!

27 juli 2024

Duidelijk advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Paul van de Brink

Juridische hulp was plezierig

20 juli 2024

Geholpen door een professional die zeer veel met me meeleeft, erg welkom.

- Sanne van Vliet

Gewoon goed

10 juli 2024

Helder en vlot. Dank je wel!

- Marieke van Wijk

Vakkundig en ervaren

6 juli 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Bastiaan de Boer

Een prof die weet waar hij het over heeft

27 juni 2024

Binnen no-time een deskundige advocaat. Bedankt!

- Paulus de Haan

Exact zoals vermoed

17 juni 2024

Goed aanbod gekregen.

- Angelique de Haan

Deskundige jurist

9 juni 2024

Binnen no-time een deskundige advocaat. Dankjewel!

- Manon Maas

Tijd voor actie

6 juni 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Offertes vlug binnen*
De offertes waren gauw ontvangen en daarom konden we gauw met een advocaat in zee.

- Vanessa de Leeuw

Eenvoudig goed

26 mei 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Nienke Mol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Muntendam

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/