Advocaat Veenendaal

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Veenendaal?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Veenendaal verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Veenendaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Veenendaal gezocht?

Een advocaat uit Veenendaal vinden

Advocaat Veenendaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veenendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Overberg, Leersum en Amerongen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Veenendaal

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Veenendaal? Het zoeken van de beste advocaat in Veenendaal is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Veenendaal die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Veenendaal
 • Ontslag aanvechten in Veenendaal
 • Personen- en Familierecht advocaat Veenendaal
 • Arbeidsrecht advocaat Veenendaal
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Veenendaal
 • Strafrecht advocaat Veenendaal
 • Letselschade advocaat Veenendaal
 • Ondernemingsrecht advocaat Veenendaal
 • Civielrecht advocaat Veenendaal
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Veenendaal

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Veenendaal

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Veenendaal een slim besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Veenendaal kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Veenendaal. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Veenendaal toepasbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Veenendaal

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Veenendaal

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Veenendaal, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Veenendaal. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Veenendaal. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Veenendaal vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Veenendaal

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Veenendaal. Je kunt een jurist in Veenendaal immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Veenendaal niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Veenendaal een optie.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Veenendaal uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Veenendaal?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Veenendaal.

Letselschade advocaat Veenendaal

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Veenendaal wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Veenendaal te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Veenendaal die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Veenendaal.

Letselschade advocaat Veenendaal zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Veenendaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Veenendaal

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Veenendaal in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Veenendaal terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies vandaar is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Veenendaal.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Veenendaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Veenendaal en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Veenendaal

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Veenendaal zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Veenendaal te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Veenendaal is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Veenendaal veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Veenendaal in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Veenendaal in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Veenendaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Veenendaal

Goedkoop is duurkoop

25 mei 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Stefan de Lange

Zeer gelukkig met onze raadgever

14 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Evelien Kok

Zijn super bijgestaan in de procedure

10 mei 2024

De afhandeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Jolanda Bosch

Rechtvaardigheid!

2 mei 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Hendrika de Jong

Voelt goed

24 april 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Super!

- Sylvia van de Velde

Zoals verwacht

15 april 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Claudia de Lange

Goedkoop is duurkoop

10 april 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig jurist heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke jurist ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Linda Wolters

Begeleiding was super

5 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Simon Verbeek

We zijn persoonlijk begeleid

24 maart 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het geding. Daarom zeer content met de begeleiding.

- Tim Prins

Uitgelichte advocatenkantoren uit Veenendaal

Professionals Veenendaal

Zijdemos 10
3904 BK Veenendaal
Nederland

0800-12128
https://professionalsveenendaal.nl/advocaat

Van Loon Advocaten

Kerkewijk 82
3904 JG Veenendaal
Nederland

0318 514 813
http://www.vanloon-advocaten.nl/

Boers Advocaten

Kerkewijk 20
3901 EG Veenendaal
Nederland

0318 522 404
http://www.boersadvocaten.nl/