Advocaat Waalwijk

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Waalwijk?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Waalwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Waalwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Waalwijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Waalwijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waalwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Meeuwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Waalwijk

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Waalwijk? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Waalwijk te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Waalwijk. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Waalwijk die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Waalwijk
 • Ontslag aanvechten in Waalwijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Waalwijk
 • Arbeidsrecht advocaat Waalwijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Waalwijk
 • Strafrecht advocaat Waalwijk
 • Letselschade advocaat Waalwijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Waalwijk
 • Civielrecht advocaat Waalwijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Waalwijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Waalwijk

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Waalwijk een slim besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Waalwijk kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Waalwijk. Dit komt vooral door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch advies wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens doorgaans een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Waalwijk is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Waalwijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Waalwijk

Om de juiste persoon in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Waalwijk. Advocaten in Waalwijk zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Waalwijk. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Waalwijk voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Waalwijk

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Waalwijk. Je kunt een jurist in Waalwijk namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Waalwijk een optie.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Waalwijk uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Waalwijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Waalwijk.

Letselschade advocaat Waalwijk

Een letselschade advocaat in Waalwijk kan je helpen om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Waalwijk je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is zodoende een veel uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Waalwijk is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Waalwijk vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Waalwijk.

Letselschade advocaat Waalwijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Waalwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Waalwijk

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Waalwijk in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Waalwijk heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Waalwijk te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Waalwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Waalwijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Waalwijk

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Waalwijk zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Waalwijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Waalwijk is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Waalwijk veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Waalwijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Waalwijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Waalwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Waalwijk

Deskundig en vakkundig.

22 mei 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Rogier van de Ven

Aanrader!

18 mei 2024

Duidelijk advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Wendy Bakker

Juridisch gewoon goed

9 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Martinus van de Velde

Super geregeld

4 mei 2024

Direct de passende persoon gevonden, aangenaam!

- Antonius Meijer

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

25 april 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Dennis van de Pol

Eenvoudig perfect

18 april 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Hendrikus Evers

Snel en juiste advocaat gevonden

11 april 2024

Ondanks de spoed kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Maartje Maas

Individueel bijgestaan

4 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Tessa de Bruin

Gewoon degelijk

29 maart 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo goed zou zijn.

- Bastiaan van de Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Waalwijk

Silver Advocaten

Professor Asserweg 18
5144 NC Waalwijk
Nederland

0416 650 086
http://www.silveradvocaten.com/

Santi cs Advocaten

Grotestraat 150
5141 HC Waalwijk
Nederland

0416 561 695
http://www.santiadvocaten.nl/

Van Uitert & Quist Advocaten – Waalwijk

Grotestraat 308
5142 CC Waalwijk
Nederland

0416 283 292
http://www.vanuitertquist.nl/