Advocaat Meeuwen

Wil jij een professionele advocaat uit Meeuwen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Meeuwen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Meeuwen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Meeuwen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Meeuwen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meeuwen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sprang Capelle, Waalwijk en Waardhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meeuwen

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Meeuwen? Het zoeken van de perfecte advocaat in Meeuwen is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Meeuwen te vinden in het flinke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Meeuwen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meeuwen
 • Ontslag aanvechten in Meeuwen
 • Personen- en Familierecht advocaat Meeuwen
 • Arbeidsrecht advocaat Meeuwen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meeuwen
 • Strafrecht advocaat Meeuwen
 • Letselschade advocaat Meeuwen
 • Ondernemingsrecht advocaat Meeuwen
 • Civielrecht advocaat Meeuwen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meeuwen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meeuwen

Een regionaal advocatenkantoor in Meeuwen kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Meeuwen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewild, maar vooral indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Meeuwen heb je altijd nog een persoon die in de omgeving zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Meeuwen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Meeuwen

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Meeuwen te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Meeuwen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Meeuwen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Meeuwen je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een bijpassend aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Meeuwen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meeuwen

Een jurist in Meeuwen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Meeuwen, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe goed een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is mogelijk noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meeuwen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meeuwen.

Letselschade advocaat Meeuwen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Meeuwen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Meeuwen te vinden. Je zoekt overigens wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Meeuwen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meeuwen.

Letselschade advocaat Meeuwen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meeuwen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Meeuwen

Als je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Meeuwen in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Meeuwen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Meeuwen te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meeuwen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meeuwen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meeuwen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Meeuwen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Meeuwen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Meeuwen is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Meeuwen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meeuwen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meeuwen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meeuwen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meeuwen

Top advocaat gevonden

29 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Natascha Timmermans

Door raad en daad bijgestaan

20 juni 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Begeleiding was prima

- Cornelis de Lange

Deskundige jurist

10 juni 2024

Binnen no-time een kundige jurist. Dankjewel!

- Bram Postma

Voelt goed

8 juni 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Top!

- Angelique van de Veen

Gewoon goed

28 mei 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Marije van Vliet

Juridische steun was fijn

24 mei 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Tim Willemsen

Betrouwbare partij

14 mei 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Aangenaam!

- Marcel van der Meulen

Precies zoals gehoopt

6 mei 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Maaike van Loon

Geding tot een goed einde

30 april 2024

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Bianca Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meeuwen

Silver Advocaten

Professor Asserweg 18
5144 NC Waalwijk
Nederland

0416 650 086
http://www.silveradvocaten.com/

Santi cs Advocaten

Grotestraat 150
5141 HC Waalwijk
Nederland

0416 561 695
http://www.santiadvocaten.nl/

Van Uitert & Quist Advocaten – Waalwijk

Grotestraat 308
5142 CC Waalwijk
Nederland

0416 283 292
http://www.vanuitertquist.nl/