Advocaat Weesp

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Weesp?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Weesp verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Weesp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Weesp gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Weesp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Weesp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Muiderberg, Nederhorst den Berg en Muiden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Weesp

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Weesp zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Veelal gaan juristen gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Weesp als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Weesp zoeken. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Weesp is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Ook huur je een jurist doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het uitzoeken van een goede advocaat in Weesp een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je flink in je expeditie naar een geschikte advocaat in Weesp. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Weesp
 • Ontslag aanvechten in Weesp
 • Personen- en Familierecht advocaat Weesp
 • Arbeidsrecht advocaat Weesp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Weesp
 • Strafrecht advocaat Weesp
 • Letselschade advocaat Weesp
 • Ondernemingsrecht advocaat Weesp
 • Civielrecht advocaat Weesp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Weesp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Weesp

Een advocatenkantoor in Weesp heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Weesp inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Weesp heb je altijd nog een mens die in de omgeving zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Weesp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Weesp

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Weesp, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Weesp. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Weesp. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Weesp voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Weesp

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Weesp. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Weesp. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Weesp kan je hierbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Weesp de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Weesp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Weesp.

Letselschade advocaat Weesp

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Weesp wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Weesp te traceren. Je zoekt overigens wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Weesp die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Weesp.

Letselschade advocaat Weesp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Weesp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Weesp

Als je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Weesp in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Weesp heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Weesp te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Weesp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Weesp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Weesp

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Weesp. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Weesp hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Weesp? Een geschikte gegadigde opsporen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Weesp echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Weesp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Weesp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Weesp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Weesp

Aanrader!

22 juni 2024

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Ruud van de Berg

Afhandeling was prima

12 juni 2024

De afhandeling tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Thomas van Loon

Verstand van de wet

8 juni 2024

Zoals vermoed, zeer kundig.

- Vincent van de Wal

De raadsman was erg bereikbaar

1 juni 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Simone van der Horst

Meest vakkundige raadsman van het land

22 mei 2024

Klikte direct goed en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Stefan Kramer

Aanrader!

15 mei 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Albert van der Meer

We zijn persoonlijk bijgestaan

10 mei 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het geding. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Bianca Meijer

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

2 mei 2024

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Hendrik de Vries

Vakkundig en bedreven

22 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Michel de Graaf

Uitgelichte advocatenkantoren uit Weesp

Quest Advocaten

Pedro de Medinalaan 63
1086 XP Amsterdam
Nederland

020 623 4577
https://questadvocaten.nl/

Advocatenkantoor DOKK Advocaten

Pedro de Medinalaan 67
1086 XP Amsterdam
Nederland

020 820 8310
http://www.dokk.nl/

AdvocaatZo voor problemen met uitkeringen, werk en verblijfsvergunningen Gratis spreekuur ma en woe

verhuisd naar Bijlmerdreef 310 A
1102 AB Amsterdam
Nederland

020 600 0482
http://www.advocaatzo.nl/