Advocaat Muiden

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Muiden?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Muiden verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Muiden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Muiden gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Muiden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Muiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Naarden, Muiderberg en Bussum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Muiden

Zoek je een professionele en passende advocaat in Muiden? Het vinden van de beste advocaat in Muiden is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de perfecte advocaat in Muiden te vinden in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Muiden. Met deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Muiden die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Muiden
 • Ontslag aanvechten in Muiden
 • Personen- en Familierecht advocaat Muiden
 • Arbeidsrecht advocaat Muiden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Muiden
 • Strafrecht advocaat Muiden
 • Letselschade advocaat Muiden
 • Ondernemingsrecht advocaat Muiden
 • Civielrecht advocaat Muiden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Muiden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Muiden

Een plaatselijk advocatenkantoor in Muiden kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Muiden inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen wenselijk, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Muiden heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Muiden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Muiden

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Muiden te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Muiden.

Toch is het goed om verscheidene advocaten in Muiden te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk vooral bij welke advocaten in Muiden je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Muiden, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Muiden

Een jurist in Muiden mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Muiden, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet voltrekken. Hou er dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Muiden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Muiden.

Letselschade advocaat Muiden

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Muiden wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Muiden te treffen. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Muiden om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Muiden.

Letselschade advocaat Muiden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Muiden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Muiden

Indien je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Muiden in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Muiden heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend vandaar is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Muiden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Muiden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Muiden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Muiden

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Muiden. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Muiden hebben bij dit traject. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Muiden? Een geschikte kandidaat opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Muiden echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Muiden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Muiden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Muiden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Muiden

Advocaat met kennis

23 april 2024

Ontzettend goed juridisch raad op maat ontvangen. Dit scheelde zeer veel.

- Natasja Smeets

Dreigend ontslag tegengegaan

15 april 2024

Dankzij mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Marije Willems

Goedkoop is duurkoop

7 april 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Angelique van Vliet

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

1 april 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Remco van de Ven

Top verlopen

27 maart 2024

Had binnen korte tijd een goeie aanbieding op maat, super!

- Eva van Vliet

Juridische begeleiding

17 maart 2024

Ontzettend fijn rechtelijk begeleiding op maat ontvangen. Dit scheelde heel veel.

- Niels Verbeek

Echtscheiding ging goed

14 maart 2024

Dankzij mijn advocaat geen moeilijkheden gehad tijdens de echtscheiding van mijn partner.

- Paul Jansen

Meest kundige advocaat van Nederland

3 maart 2024

Klikte onmiddellijk goed en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Wouter van den Heuvel

Begeleiding was persoonlijk

29 februari 2024

Juridische taal helder vertaald in het proces. Erg tevreden met het proces.

- Ruud van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Muiden

Bellius advocaten

Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland

035 678 2545
http://www.bellius.nl/

Fiscalisten Coöperatie

Albrechtlaan 26
1404 AL Bussum
Nederland

035 631 5520
http://www.fiscalistencooperatie.nl/

Stam Advocaten

Energiestraat 5A
1411 AN Naarden
Nederland

088 004 8400
http://www.stam-advocaten.nl/