Advocaat Winterswijk

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Winterswijk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Winterswijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Winterswijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Winterswijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Winterswijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winterswijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Winterswijk Henxel, Winterswijk Brinkh en Winterswijk Woold bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Winterswijk

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Winterswijk? Het vinden van de allerbeste advocaat in Winterswijk is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Winterswijk die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Winterswijk
 • Ontslag aanvechten in Winterswijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Winterswijk
 • Arbeidsrecht advocaat Winterswijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Winterswijk
 • Strafrecht advocaat Winterswijk
 • Letselschade advocaat Winterswijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Winterswijk
 • Civielrecht advocaat Winterswijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Winterswijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Winterswijk

Een advocatenkantoor in Winterswijk heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Winterswijk inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is meestal gewild, maar met name wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Winterswijk is dat je natuurlijk iemand in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Winterswijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Winterswijk

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Winterswijk te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Winterswijk.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Winterswijk te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Winterswijk je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker wanneer de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Winterswijk, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Winterswijk

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Winterswijk. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Winterswijk. Er zijn wel enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Winterswijk niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Winterswijk een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Winterswijk de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Winterswijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Winterswijk.

Letselschade advocaat Winterswijk

Een letselschade advocaat in Winterswijk kan je bijstaan om een redelijke schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Winterswijk assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Winterswijk is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Winterswijk vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Winterswijk.

Letselschade advocaat Winterswijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Winterswijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Winterswijk

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Winterswijk. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Winterswijk die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je echt kan helpen met je situatie. Deskundigheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische affaires.

Dan is een consultgesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Winterswijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Winterswijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Winterswijk

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Winterswijk zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Winterswijk te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Winterswijk is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Winterswijk veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Winterswijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Winterswijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Winterswijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Winterswijk

Echtscheiding goed begeleid

26 juni 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Ellen Koning

Rechtszaak tot een prima einde

16 juni 2024

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Jelle Meijer

Tijd voor actie

13 juni 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Begeleiding was top

- Ronald van Leeuwen

Eenvoudig goed

5 juni 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Marieke Bos

Betrouwbare partij

27 mei 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Prettig!

- Sebastiaan van Leeuwen

Zeer professioneel

23 mei 2024

Mijn advocaat had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Bastiaan van de Veen

Vlot en juiste raadsman gevonden

16 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Nathalie Kuipers

Kennis van regelgeving

5 mei 2024

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Marjolein Brouwer

Meest deskundige jurist van Holland

1 mei 2024

Klikte onmiddellijk fijn en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Robertus Kok

Uitgelichte advocatenkantoren uit Winterswijk

Rupert advocatuur

Hassinkborgh 2
7483 CT Haaksbergen
Nederland

053 572 5400
https://www.gr-advocaten.nl/

Hoezen Advocatenkantoor

Gasthuisstraat 47
7101 DT Winterswijk
Nederland

0543 533 121
http://www.hoezenadvocatenkantoor.nl/

MVSB Advocaten

Herenstraat 29
7121 DA Aalten
Nederland

0543 477 279
http://www.mvsb-advocaten.nl/