Advocaat Winterswijk Meddo

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Winterswijk Meddo?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Winterswijk Meddo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Winterswijk Meddo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Winterswijk Meddo gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Winterswijk Meddo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winterswijk Meddo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rekken, Eibergen en Winterswijk Corle bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Winterswijk Meddo

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Winterswijk Meddo? Het zoeken van de beste advocaat in Winterswijk Meddo is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Winterswijk Meddo die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Winterswijk Meddo
 • Ontslag aanvechten in Winterswijk Meddo
 • Personen- en Familierecht advocaat Winterswijk Meddo
 • Arbeidsrecht advocaat Winterswijk Meddo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Winterswijk Meddo
 • Strafrecht advocaat Winterswijk Meddo
 • Letselschade advocaat Winterswijk Meddo
 • Ondernemingsrecht advocaat Winterswijk Meddo
 • Civielrecht advocaat Winterswijk Meddo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Winterswijk Meddo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Winterswijk Meddo

Een advocatenkantoor in Winterswijk Meddo heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Winterswijk Meddo inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Winterswijk Meddo heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Winterswijk Meddo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Winterswijk Meddo

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Winterswijk Meddo die je ook kunnen assisteren, los van je vraagstuk. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Winterswijk Meddo.

Evengoed is het goed om verschillende advocaten in Winterswijk Meddo te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal contrast tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Winterswijk Meddo je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een geschikt aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Winterswijk Meddo, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Winterswijk Meddo

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Winterswijk Meddo. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Winterswijk Meddo. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Winterswijk Meddo niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Winterswijk Meddo mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Winterswijk Meddo de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Winterswijk Meddo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Winterswijk Meddo.

Letselschade advocaat Winterswijk Meddo

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Winterswijk Meddo wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Winterswijk Meddo te vinden. Het moet toch wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Winterswijk Meddo om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Winterswijk Meddo.

Letselschade advocaat Winterswijk Meddo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Winterswijk Meddo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Winterswijk Meddo

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Winterswijk Meddo in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Winterswijk Meddo terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Winterswijk Meddo te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Winterswijk Meddo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Winterswijk Meddo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Winterswijk Meddo

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Winterswijk Meddo zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Winterswijk Meddo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Winterswijk Meddo is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Winterswijk Meddo allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Winterswijk Meddo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Winterswijk Meddo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Winterswijk Meddo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Winterswijk Meddo

Moment voor actie

23 februari 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!
Bedankt

- Ilona van de Veen

Voelt overtuigend

13 februari 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Goed!

- Eva Brouwer

Allerbeste raadsman van Nederland

7 februari 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Michel Post

Advocaat met verstand

24 januari 2024

Geweldig handig juridisch begeleiding op maat ontvangen. Deze hielp gigantisch.

- Cornelis Postma

Verstand van zaken

15 januari 2024

Zoals gewenst, heel erg vakkundig.

- Cornelia Koning

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

13 januari 2024

Convenant was snel verzorgd. Top!

- Sanne de Wit

Raadsman met verstand

6 januari 2024

Duidelijk kundige raadsman getroffen. Dat scheelde zeer veel.

- Karin de Vos

Gewoonweg fijn

27 december 2023

Geweldige raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Wendy Smits

Rechtszaak tot een prima einde

22 december 2023

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Annemieke van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Winterswijk Meddo

Advocoeur Morsink

Boekelose Stoomblekerij 41
7548 ED Enschede
Nederland

053 820 0380
http://www.advocoeur-morsink.nl/

Rupert advocatuur

Hassinkborgh 2
7483 CT Haaksbergen
Nederland

053 572 5400
https://www.gr-advocaten.nl/

Daniels Huisman Lawyers

Zuiderval 90
7543 EZ Enschede
Nederland

053 760 0860
http://www.danielshuisman.nl/