Advocaat Zeist

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Zeist?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Zeist verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zeist – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Zeist gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Zeist
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeist, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Odijk, Driebergen Rijsenburg en Bunnik bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zeist

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Zeist? Het vinden van de perfecte advocaat in Zeist is nog niet zo ongecompliceerd. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Zeist. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zeist die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zeist
 • Ontslag aanvechten in Zeist
 • Personen- en Familierecht advocaat Zeist
 • Arbeidsrecht advocaat Zeist
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zeist
 • Strafrecht advocaat Zeist
 • Letselschade advocaat Zeist
 • Ondernemingsrecht advocaat Zeist
 • Civielrecht advocaat Zeist
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zeist

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zeist

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Zeist inschakelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Zeist kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Zeist. Dit komt vooral door het feit dat men hier graag juridisch advies wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Zeist toepasbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Zeist

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Zeist

Om de geschikte persoon in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Zeist. Advocaten in Zeist zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Zeist. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Zeist jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zeist

Een jurist in Zeist mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zeist verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou daar dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zeist?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zeist.

Letselschade advocaat Zeist

Een letselschade advocaat in Zeist kan je assisteren om een treffende schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Zeist assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Zeist is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Zeist vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zeist.

Letselschade advocaat Zeist zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zeist zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zeist

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Zeist in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Zeist heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daardoor is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Zeist.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zeist.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zeist en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zeist

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zeist. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Zeist wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zeist? Een geschikte kandidaat treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Zeist echt erg gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zeist in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zeist in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zeist

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zeist

Vakkundige advocaat

23 mei 2024

Vlug de geschikte man gevonden. Bedankt!

- Deborah van Veen

Oprecht een kenner

16 mei 2024

Met mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letsel.

- Maurice Sanders

Een prof die weet waar die het over heeft

6 mei 2024

Snel de passende man ontdekt. Bedankt!

- Kelly de Haan

Afhandeling was persoonlijk

1 mei 2024

Elke stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Eric Martens

Vertrouwelijke raadsman getroffen

24 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Ronald van der Laan

Goedkoop is duurkoop

18 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat gevonden. Had ik veel sneller moeten doen.

- Leonie Jansen

Precies zoals vermoed

9 april 2024

Offerte was eerlijk.

- Annemieke Sanders

Rechtvaardigheid!

31 maart 2024

Door mijn geweldige advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Jacqueline Postma

Oprecht een autoriteit

29 maart 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de kostenvergoeding was behoorlijk, dankzij mijn jurist!

- Barry de Groot

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zeist

Professionals Zeist

Kwekerijweg 2-C
3709 JA Zeist
Nederland

0800-12128
https://professionalszeist.nl/advocaat

Van Dis: arbeidsrecht

Groenekanseweg 70
3732 AG De Bilt
Nederland

084 877 4382
http://www.vandisarbeidsrecht.nl/

Slot Letselschade advocaten en specialisten

Montaubanstraat 2B
3701 HP Zeist
Nederland

030 208 1088
http://www.slotletselschade.nl/