Advocaat Zundert

Wil jij een professionele advocaat uit Zundert die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zundert verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zundert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Zundert gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Zundert
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zundert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rijsbergen, Wernhout en Achtmaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zundert

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Zundert? Het vinden van de allerbeste advocaat in Zundert is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Zundert te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zundert die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zundert
 • Ontslag aanvechten in Zundert
 • Personen- en Familierecht advocaat Zundert
 • Arbeidsrecht advocaat Zundert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zundert
 • Strafrecht advocaat Zundert
 • Letselschade advocaat Zundert
 • Ondernemingsrecht advocaat Zundert
 • Civielrecht advocaat Zundert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zundert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zundert

Een regionaal advocatenkantoor in Zundert kan absoluut uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Zundert inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen wenselijk, maar voornamelijk als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Zundert heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Zundert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Zundert

Los van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Zundert te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Zundert.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Zundert te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Zundert je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je heel makkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Zundert, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zundert

Een jurist in Zundert is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Zundert niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zundert verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is dus noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zundert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zundert.

Letselschade advocaat Zundert

Een letselschade advocaat in Zundert kan je helpen om een treffende schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Zundert je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Zundert is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Zundert vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zundert.

Letselschade advocaat Zundert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zundert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zundert

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Zundert in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Zundert heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Zundert te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zundert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zundert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zundert

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zundert zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Zundert te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Zundert is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Zundert veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zundert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zundert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zundert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zundert

We zijn persoonlijk begeleid

23 april 2024

Elke stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Zeer content met het traject.

- Jan Vos

Juridische assistentie was prettig

15 april 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Irene Boer

Afhandeling was persoonlijk

11 april 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het proces. Hierdoor erg tevreden met de begeleiding.

- Peter van der Laan

Rechtzaak gewonnen!

2 april 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Rob Mol

Kennis van zaken

28 maart 2024

Zoals gehoopt, heel erg kundig.

- Frank Blom

Vakkundig en ervaren

18 maart 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Antonius de Lange

Gewoon goed

15 maart 2024

Duidelijk en snel. Bedankt!

- Tamara de Vos

Gewoonweg degelijk

8 maart 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Guido Sanders

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

26 februari 2024

In sommige ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Erwin Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zundert

Van der Hoeven Advocatuur

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Nederland

076 520 1455
http://www.vanderhoevenadvocatuur.nl/

Advocatenkantoor SEDLEX

Bredabaan 311
2990 Wuustwezel
België

+32 3 669 64 39
https://sedlex-advocatenkantoor.be/

Advocatenkantoor Meyvis

Wuustwezelseweg 76
2990 Wuustwezel
België

+32 472 59 53 66
http://www.advocatenkantoormeyvis.be/