Advocaat Zutphen

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Zutphen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zutphen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Zutphen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Zutphen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Zutphen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zutphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Empe, Wilp en Twello bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zutphen

Zoek je een professionele en passende advocaat in Zutphen? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Zutphen te vinden voor juridische dingen. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Zutphen te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zutphen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zutphen
 • Ontslag aanvechten in Zutphen
 • Personen- en Familierecht advocaat Zutphen
 • Arbeidsrecht advocaat Zutphen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zutphen
 • Strafrecht advocaat Zutphen
 • Letselschade advocaat Zutphen
 • Ondernemingsrecht advocaat Zutphen
 • Civielrecht advocaat Zutphen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zutphen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zutphen

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Zutphen een goed besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Zutphen kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Zutphen. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Zutphen is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Zutphen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Zutphen

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Zutphen, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Zutphen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Indien je een arbeidsconflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Zutphen. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Zutphen jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zutphen

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Zutphen. Je kunt een jurist in Zutphen immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Toch is een jurist in Zutphen niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Zutphen mogelijk.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Zutphen uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zutphen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zutphen.

Letselschade advocaat Zutphen

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Zutphen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Zutphen te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Zutphen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zutphen.

Letselschade advocaat Zutphen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zutphen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zutphen

Indien je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Zutphen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Zutphen heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Zutphen te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zutphen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zutphen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zutphen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zutphen. Uit elkaar gaan is uiteraard over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Zutphen wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zutphen? Een goede kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Zutphen echt zeer eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zutphen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zutphen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zutphen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zutphen

Kei in zijn vakgebied

17 mei 2023

Dankzij mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Marloes de Jong

Juridisch gewoon goed

8 mei 2023

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Diana Koning

Snel een bijpassende jurist geregeld.

2 mei 2023

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Iris de Ruiter

Royale schadeloosstelling gekregen

27 april 2023

- Anita van Dam

Individueel bijgestaan

23 april 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Tessa Veenstra

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

10 april 2023

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Hendrikus Bos

Erg content met onze raadgever

5 april 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze aanrijding. Geweldig.

- Hendrikus Evers

De advocaat was zeer bereikbaar

2 april 2023

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Björn de Koning

Top advocaat gevonden

21 maart 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Tessa van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zutphen

Ubink Rijs Advocaten

IJsselkade 15
7201 HC Zutphen
Nederland

085 485 7244
http://www.ubinkrijs.nl/

Nieuwstad Advocaten

Piet Heinstraat 3
7204 JN Zutphen
Nederland

0575 746 024
http://www.nieuwstadadvocaten.nl/

Hogeman Dooijeweerd Advocaten

Burgemeester Dijckmeesterweg 35
7201 AK Zutphen
Nederland

0575 511 771
http://www.hd-advocaten.nl/