Advocaat Zwolle

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Zwolle?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zwolle verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zwolle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Zwolle gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Zwolle
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zwolle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Mastenbroek, s Heerenbroek en Zalk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zwolle

Zoek je een professionele en goede advocaat in Zwolle? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Zwolle te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de allerbeste advocaat in Zwolle te zoeken in het grote aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Zwolle. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Zwolle die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zwolle
 • Ontslag aanvechten in Zwolle
 • Personen- en Familierecht advocaat Zwolle
 • Arbeidsrecht advocaat Zwolle
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zwolle
 • Strafrecht advocaat Zwolle
 • Letselschade advocaat Zwolle
 • Ondernemingsrecht advocaat Zwolle
 • Civielrecht advocaat Zwolle
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zwolle

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zwolle

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Zwolle een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Zwolle kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Zwolle. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens doorgaans een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Zwolle is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Zwolle

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Zwolle

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Zwolle, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Zwolle zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Zwolle. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Zwolle jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zwolle

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Zwolle. Op de eerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Zwolle. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Zwolle mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Zwolle de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zwolle?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zwolle.

Letselschade advocaat Zwolle

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Zwolle voor je te laten beginnen, echter dat kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Zwolle te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Zwolle die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zwolle.

Letselschade advocaat Zwolle zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zwolle zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zwolle

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Zwolle in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Zwolle terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Zwolle.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zwolle.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zwolle en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zwolle

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zwolle. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Zwolle hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zwolle? Een goede gegadigde treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Zwolle echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zwolle in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zwolle in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zwolle

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zwolle

Betrouwbare raadsman gevonden

23 juni 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Barry Martens

Begeleiding was persoonlijk

20 juni 2024

Elke fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Susanne Koster

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

11 juni 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Jessica van Beek

Ontslag op staande voet voorkomen

5 juni 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Thijs Molenaar

Geding tot een prima einde

27 mei 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Frank Kuiper

Een prof die weet waar hij het over heeft

23 mei 2024

Binnen no-time een kundige raadsman. Bedankt!

- Nathalie Hoekstra

Goedkoop is duurkoop

18 mei 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Ingrid Peeters

Aanrader!

9 mei 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Thomas Kuiper

Precies zoals gehoopt

3 mei 2024

Aanbieding was fatsoenlijk.

- Maurice Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zwolle

Professionals Zwolle

Grote Voort 293-A
8041 BL Zwolle
Nederland

0800-12128
https://professionalszwolle.nl/advocaat

Nostimos Letselschade deskundigen Zwolle

Papaverweg 67
8042 ED Zwolle
Nederland

038 425 4080
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/

Het Familierechtkantoor

Terborchstraat 8
8011 GG Zwolle
Nederland

038 773 9060
http://www.hetfamilierechtkantoor.nl/