Advocaat Alphen

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Alphen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Alphen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Alphen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Alphen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Alphen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Alphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wamel, Boven Leeuwen en Beneden Leeuwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Alphen

Indien je een advocaat in Alphen zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Dikwijls gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Alphen als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Alphen een klus die van belang is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Alphen en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Tevens huur je een advocaat doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het uitzoeken van een goede advocaat in Alphen een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je fors in je expeditie naar een goede advocaat in Alphen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Alphen
 • Ontslag aanvechten in Alphen
 • Personen- en Familierecht advocaat Alphen
 • Arbeidsrecht advocaat Alphen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Alphen
 • Strafrecht advocaat Alphen
 • Letselschade advocaat Alphen
 • Ondernemingsrecht advocaat Alphen
 • Civielrecht advocaat Alphen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Alphen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Alphen

Een regionaal advocatenkantoor in Alphen kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Alphen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen verlangd, maar zeker indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Alphen heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Alphen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Alphen

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Alphen te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Alphen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Alphen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Alphen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker wanneer de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een geschikt aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Alphen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Alphen

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Alphen. Je kunt een jurist in Alphen wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Alphen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Alphen mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Alphen de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Alphen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Alphen.

Letselschade advocaat Alphen

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Alphen je begeleiden. Dat kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Alphen je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Alphen is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Alphen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Alphen.

Letselschade advocaat Alphen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Alphen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Alphen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is uiteraard een fatsoenlijk idee om offertes op te vragen bij de verschillende bedrijven in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Alphen krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Alphen die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je altijd gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Dan hoef je uitsluitend nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Alphen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Alphen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Alphen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Alphen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Alphen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Alphen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Alphen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Alphen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Alphen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Alphen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Alphen

Rechtvaardigheid!

6 november 2023

Dankzij mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Elisabeth Kuijpers

We zijn persoonlijk bijgestaan

31 oktober 2023

Juridische taal glashelder vertaald in het traject. Zeer tevreden met het proces.

- Marleen Mol

Juridisch gewoon goed

29 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Elizabeth van Wijk

Scheiding super geregeld

15 oktober 2023

Ingewikkelde regeling kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Albert Boer

Verstand van regelgeving

3 oktober 2023

Zoals gehoopt, heel erg kundig.

- Maria van der Heijden

Gauw de juiste pro getroffen

27 september 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Michael Bosch

Juridische hulp was aangenaam

21 september 2023

Geholpen door een professional die heel erg met me meeleeft, heel prettig.

- Ronald de Lange

Individueel bijgestaan

15 september 2023

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Annemieke Verhoeven

Echte vakkundige in rechtsgebied

9 september 2023

Mijn jurist had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Nicole van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Alphen

FS advocatuur

Raadhuislaan 21
5341 GL Oss
Nederland

0412 744 212
https://www.fsadvocatuur.nl/

Van Zandvoort Legal | MKB advocaten en bedrijfsjuristen

Bram van Den Berghstraat 22
5348 JT Oss
Nederland

0412 649 109
http://www.zandvoort-legal.nl/

Cirkel Advocaten

Raadhuislaan 21
5341 GL Oss
Nederland

0412 744 210
https://www.cirkel-advocaten.nl/