Advocaat Doenrade

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Doenrade?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Doenrade verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Doenrade – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Doenrade gezocht?

Een advocaat uit Doenrade vinden

Advocaat Doenrade
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Doenrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jabeek, Bingelrade en Merkelbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Doenrade

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Doenrade zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Veelal gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Doenrade als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Doenrade zoeken. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Doenrade is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Hiernaast is een jurist veelal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daarom is het kiezen van een handige advocaat in Doenrade een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je onwijs in je expeditie naar een goede advocaat in Doenrade. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Doenrade
 • Ontslag aanvechten in Doenrade
 • Personen- en Familierecht advocaat Doenrade
 • Arbeidsrecht advocaat Doenrade
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Doenrade
 • Strafrecht advocaat Doenrade
 • Letselschade advocaat Doenrade
 • Ondernemingsrecht advocaat Doenrade
 • Civielrecht advocaat Doenrade
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Doenrade

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Doenrade

Een plaatselijk advocatenkantoor in Doenrade kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Doenrade helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Doenrade heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Doenrade

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Doenrade

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Doenrade, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Doenrade. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een onenigheid allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Doenrade. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Doenrade jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Doenrade

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Doenrade. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten doen door een jurist in Doenrade. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Doenrade kan je hiermee helpen.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Doenrade uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Doenrade?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Doenrade.

Letselschade advocaat Doenrade

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Doenrade wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Doenrade te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Doenrade om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Doenrade.

Letselschade advocaat Doenrade zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Doenrade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Doenrade

Als je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Doenrade in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Doenrade terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Doenrade te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Doenrade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Doenrade en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Doenrade

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Doenrade. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Doenrade hebben bij dit traject. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Doenrade? Een juiste kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Doenrade echt erg eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Doenrade in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Doenrade in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Doenrade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Doenrade

Begeleiding was persoonlijk

3 juli 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het geding. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Marije Hendriks

Professionele en ervaren

27 juni 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Ilse Bosch

Verstand van de wet

16 juni 2024

Zoals gewenst, uitermate kundig.

- Ingrid Kok

Proces netjes begeleid

14 juni 2024

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Bianca de Koning

Prima begeleid van start tot einde traject

3 juni 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Gerardus Mol

Top gegaan

28 mei 2024

Vlug de geschikte persoon gevonden, fijn!

- Kevin Hofman

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

19 mei 2024

Top bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Mirjam Scholten

Gerechtigheid!

15 mei 2024

Door mijn geweldige jurist eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Suzanne Hermans

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

6 mei 2024

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Top!

- Jeffrey Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Doenrade

Dreessen Advocaten

Wilhelminastraat 36-1
6131 KR Sittard
Nederland

046 458 1882
http://www.dreessenadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Kramer

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

046 400 8504
http://www.kramerbijloos.nl/

Cohen Advocatuur

Rijksweg Noord 91
6131 CK Sittard
Nederland

046 303 0038
http://www.roncohen.eu/