Advocaat Anderen

Wil jij een top advocaat uit Anderen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Anderen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Anderen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Anderen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Anderen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Anderen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oudemolen, Gasteren en Anloo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Anderen

Zoek je een professionele en goede advocaat in Anderen? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Anderen is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Door deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Anderen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Anderen
 • Ontslag aanvechten in Anderen
 • Personen- en Familierecht advocaat Anderen
 • Arbeidsrecht advocaat Anderen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Anderen
 • Strafrecht advocaat Anderen
 • Letselschade advocaat Anderen
 • Ondernemingsrecht advocaat Anderen
 • Civielrecht advocaat Anderen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Anderen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Anderen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Anderen kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Anderen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is meestal verlangd, maar vooral als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Anderen heb je natuurlijk iemand die in de nabijheid zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Anderen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Anderen

Om de juiste personen in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Anderen. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Anderen. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet puur met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Anderen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Anderen voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Anderen

Een jurist in Anderen is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Anderen verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Anderen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Anderen.

Letselschade advocaat Anderen

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Anderen voor je te laten beginnen, maar dat kan ook voor narigheden zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Anderen te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Anderen die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Anderen.

Letselschade advocaat Anderen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Anderen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Anderen

Als je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Anderen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Anderen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Anderen te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Anderen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Anderen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Anderen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Anderen. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Anderen hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Anderen? Een geschikte kandidaat treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Anderen echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Anderen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Anderen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Anderen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Anderen

Vertrouwelijke raadsman getroffen

8 november 2023

Zeer degelijk en correct advies ontvangen door de advocaat.

- Catharina Post

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

31 oktober 2023

De begeleiding gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Sandra Smeets

Begeleiding was persoonlijk

24 oktober 2023

Elke stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor zeer tevreden met de afhandeling.

- Renate Peters

Prettige juridische hulp

9 oktober 2023

Geholpen door een persoon die heel erg met me meeleeft, geweldig fijn.

- Patrick van der Horst

Goedkoop is duurkoop

6 oktober 2023

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke jurist getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Steven Hofman

Hoge kostenvergoeding bij letselschade

28 september 2023

- Niels Mol

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

21 september 2023

Er is in onze kwestie door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Robertus Verbeek

Geding keurig begeleid

11 september 2023

Vakkundige hulp gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Nicole de Boer

Prima afgehandeld.

8 september 2023

Duidelijk en snel. Bedankt!

- Martine van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Anderen

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/