Advocaat Balloerveld

Wil jij een betaalbare advocaat in Balloerveld die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Balloerveld verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Balloerveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Balloerveld gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Balloerveld
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Balloerveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Taarlo, Oudemolen en Anderen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Balloerveld

Wanneer je een advocaat in Balloerveld zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Balloerveld als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een passende advocaat in Balloerveld zoeken. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Balloerveld is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook is een advocaat regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Balloerveld een belangrijke taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een passende advocaat in Balloerveld. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Balloerveld
 • Ontslag aanvechten in Balloerveld
 • Personen- en Familierecht advocaat Balloerveld
 • Arbeidsrecht advocaat Balloerveld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Balloerveld
 • Strafrecht advocaat Balloerveld
 • Letselschade advocaat Balloerveld
 • Ondernemingsrecht advocaat Balloerveld
 • Civielrecht advocaat Balloerveld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Balloerveld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Balloerveld

Een advocatenkantoor in Balloerveld heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Balloerveld helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Balloerveld is dat je natuurlijk een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Balloerveld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Balloerveld

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Balloerveld, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Balloerveld. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Balloerveld. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Balloerveld vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Balloerveld

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Balloerveld. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Balloerveld. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Balloerveld kan je daarbij helpen.

Controleer van tevoren wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Balloerveld verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Balloerveld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Balloerveld.

Letselschade advocaat Balloerveld

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Balloerveld wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Balloerveld te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Balloerveld die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Balloerveld.

Letselschade advocaat Balloerveld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Balloerveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Balloerveld

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Balloerveld in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Balloerveld heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Balloerveld.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Balloerveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Balloerveld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Balloerveld

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Balloerveld zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Balloerveld te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Balloerveld is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Balloerveld aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Balloerveld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Balloerveld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Balloerveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Balloerveld

Forse vergoeding gekregen

10 november 2023

- Catharina Huisman

Eenvoudig goed

4 november 2023

Rap en verhelderend geregeld. Bedankt!

- René Blom

Echtscheiding goed begeleid

25 oktober 2023

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Evelien Kok

Vakkundig en bedreven

10 oktober 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Sander Kok

Door raad en daad bijgestaan

6 oktober 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Snel afgehandeld

- Maartje van der Horst

Deskundige advocaat

28 september 2023

Vlug de geschikte man gevonden. Buitengewoon!

- Jasper Jonker

Eenvoudig goed

21 september 2023

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Femke Evers

Domweg voortreffelijk

12 september 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo competent zou zijn.

- Bart Prins

Onvoorzien een forse schadevergoeding toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

8 september 2023

- Steven de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Balloerveld

CJB Advocatuur

Bunnerzandweg 2
9494 TJ Yde
Nederland

0592 422 416
http://www.cjbadvocatuur.nl/

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/