Advocaat Baexem

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Baexem?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Baexem verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Baexem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Baexem gezocht?

Een advocaat in Baexem vinden

Advocaat Baexem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Baexem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heel, Beegden en Grathem bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Baexem

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Baexem? Het zoeken van de beste advocaat in Baexem is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Baexem te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Baexem die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Baexem
 • Ontslag aanvechten in Baexem
 • Personen- en Familierecht advocaat Baexem
 • Arbeidsrecht advocaat Baexem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Baexem
 • Strafrecht advocaat Baexem
 • Letselschade advocaat Baexem
 • Ondernemingsrecht advocaat Baexem
 • Civielrecht advocaat Baexem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Baexem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Baexem

Een advocatenkantoor in Baexem heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Baexem inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Baexem is dat je over het algemeen een mens in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult treffen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Baexem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Baexem

Om de passende personen in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Baexem. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Baexem. Het gaat hier dus primair om dingen die niet puur met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Baexem. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Baexem jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Baexem

Een jurist in Baexem is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Baexem niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Baexem, kijk dan eerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Baexem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Baexem.

Letselschade advocaat Baexem

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Baexem je begeleiden. Dit kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische fout of een andere reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Baexem je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is dus een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Baexem is dat hij de hele rechtszaak voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Baexem vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Baexem.

Letselschade advocaat Baexem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Baexem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Baexem

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Baexem krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. Bekwaamheid is immers wel erg aangenaam voor bij juridische affaires.

Aansluitend is een kennismakingsgesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Baexem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Baexem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Baexem

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Baexem zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Baexem te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Baexem is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Baexem aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Baexem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Baexem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Baexem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Baexem

Had dit veel eerder moeten doen

6 november 2023

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke raadsman getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Marloes de Haan

Stevige vergoeding gekregen

30 oktober 2023

- Sylvia de Groot

Inderdaad zoals verwacht

26 oktober 2023

Uitstekend aanbod gekregen.

- Paulus Bosch

Dreigend ontslag afgewend

13 oktober 2023

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Lisette Jansen

Razendsnel een deskundige professional

7 oktober 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Willem Willemsen

Heb dankzij mijn raadsman een uiterst beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daarom veel minder.

29 september 2023

- Mirjam de Haan

Rechtelijk gewoon goed

21 september 2023

De offertes vlot na verzoek binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Petra de Koning

Domweg fatsoenlijk

14 september 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo competent zou zijn.

- Edwin de Boer

Gerechtigheid!

9 september 2023

Dankzij mijn uitstekende advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Annemieke Prins

Uitgelichte advocatenkantoren uit Baexem

MusicaJuridica

Vestesingel 78
6049 LC Herten
Nederland

0475 212 786
http://www.musicajuridica.nl/

Scheers Advocaten

Mussenberg 1 /B
6049 GZ Herten
Nederland

0475 339 828
http://www.scheersadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Linda Santini

Breeërsteenweg 109
3640 Kinrooi
België

+32 485 62 75 72
http://www.advocaatsantini.be/