Advocaat Berlikum

Behoefte aan een professionele advocaat uit Berlikum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Berlikum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Berlikum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Berlikum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Berlikum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berlikum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vrouwenparochie, Sint Jacobiparochie en Sint Annaparochie bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Berlikum

Wanneer je een advocaat in Berlikum zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Berlikum een nare. Toch wil je een handige advocaat in Berlikum vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Berlikum en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Daarnaast is een jurist dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Berlikum een serieuze taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Berlikum je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Berlikum
 • Ontslag aanvechten in Berlikum
 • Personen- en Familierecht advocaat Berlikum
 • Arbeidsrecht advocaat Berlikum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Berlikum
 • Strafrecht advocaat Berlikum
 • Letselschade advocaat Berlikum
 • Ondernemingsrecht advocaat Berlikum
 • Civielrecht advocaat Berlikum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Berlikum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Berlikum

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Berlikum inschakelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Berlikum kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Berlikum. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Berlikum is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Berlikum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Berlikum

Los van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Berlikum te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Berlikum.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Berlikum te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk vooral bij welke advocaten in Berlikum je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je rechtstreeks een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Berlikum, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Berlikum

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Berlikum. Je kunt een jurist in Berlikum immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Berlikum mogelijk.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Berlikum uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Berlikum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Berlikum.

Letselschade advocaat Berlikum

Mogelijkerwijs denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Berlikum voor je te laten starten, echter dit kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Berlikum te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Berlikum om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Berlikum.

Letselschade advocaat Berlikum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Berlikum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Berlikum

Heb je een dispuut met je werk of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een slim plan om offertes op te vragen bij de verscheidene bedrijven in de regio. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Berlikum. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je kwestie. En zo ben je in ieder geval verzekerd van vakkundig advies op maat.

Dan is een consultgesprek doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Berlikum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Berlikum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Berlikum

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Berlikum zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Berlikum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Berlikum is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Berlikum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Berlikum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Berlikum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Berlikum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Berlikum

Fijne juridische bijstand

8 september 2023

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Charlotte Sanders

Hele zaak vakkundig begeleid

3 september 2023

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Tim Schipper

Voelt betrouwbaar

22 augustus 2023

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Prettig!

- Cornelia van de Pol

Ontslag op staande voet voorkomen

19 augustus 2023

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Christiaan Kramer

Vlot een bijpassende raadsman geregeld.

9 augustus 2023

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Super!

- Cindy Verhoeven

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

30 juli 2023

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Maarten van der Meulen

Echte specialist binnen rechtsgebied

21 juli 2023

Een echte specialist getroffen. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Nancy Brouwer

Snel en passende raadsman gevonden

10 juli 2023

Ongeacht de spoed kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Sjoerd Visser

Zeer content met onze raadgever

7 juli 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Brenda Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Berlikum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/