Advocaat Beetgum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Beetgum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Beetgum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Beetgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Beetgum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Beetgum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beetgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vrouwenparochie, Sint Annaparochie en Beetgumermolen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Beetgum

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Beetgum? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Beetgum te zoeken voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Beetgum te vinden in het grote aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Beetgum. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Beetgum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Beetgum
 • Ontslag aanvechten in Beetgum
 • Personen- en Familierecht advocaat Beetgum
 • Arbeidsrecht advocaat Beetgum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Beetgum
 • Strafrecht advocaat Beetgum
 • Letselschade advocaat Beetgum
 • Ondernemingsrecht advocaat Beetgum
 • Civielrecht advocaat Beetgum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Beetgum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Beetgum

Een advocatenkantoor in Beetgum heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Beetgum inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Beetgum is dat je natuurlijk iemand in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Beetgum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Beetgum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Beetgum die je verder kunnen begeleiden, los van je vraagstuk. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Beetgum.

Desondanks is het goed om verschillende advocaten in Beetgum te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Beetgum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm van belang, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een passend aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Beetgum, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Beetgum

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Beetgum. Je kunt een jurist in Beetgum namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Beetgum kan je hierbij helpen.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Beetgum verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Beetgum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Beetgum.

Letselschade advocaat Beetgum

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Beetgum je helpen. Het kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Beetgum helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Beetgum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Beetgum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Beetgum.

Letselschade advocaat Beetgum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Beetgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Beetgum

Indien je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Beetgum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Beetgum heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Beetgum te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Beetgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Beetgum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Beetgum

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Beetgum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Beetgum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Beetgum is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Beetgum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Beetgum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Beetgum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Beetgum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Beetgum

Kennis van regelgeving

14 mei 2022

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Remco Blom

Uiteindelijk gerechtigheid

2 mei 2022

Na lang wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Simone Evers

Door raad en daad geholpen

1 mei 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Aanvraag offertes aan te raden

- Leonie Prins

Hele zaak vakkundig begeleid

21 april 2022

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Rogier van de Pol

Betrouwbare partner

11 april 2022

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Goed!

- Evelien van Doorn

Ontslag op staande voet afgewend

8 april 2022

Op de valreep onterecht ontslag kunnen beletten.

- Maarten Evers

Rechtzaak gewonnen!

31 maart 2022

Dankzij mijn voortreffelijke advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Ilona van den Bosch

Dreigend ontslag voorkomen

24 maart 2022

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Hendrik van de Velden

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

14 maart 2022

Een echte prof ontdekt. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Judith van der Meer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Beetgum

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Útens Advocaten

Westersingel 20
8913 CL Leeuwarden
Nederland

058 302 0020
http://utensadvocaten.nl/

Advocaat van den Elst Pots & Rouwé

Spanjaardslaan 147
8917 AS Leeuwarden
Nederland

058 213 4765
http://www.epradvocaten.com/