Advocaat Borculo

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Borculo?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Borculo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Borculo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Borculo gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Borculo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borculo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Haarlo, Gelselaar en Ruurlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Borculo

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Borculo zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Borculo een vervelende. Toch wil je een geschikte advocaat in Borculo vinden. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Borculo is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Enkel daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Borculo een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Borculo. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Borculo
 • Ontslag aanvechten in Borculo
 • Personen- en Familierecht advocaat Borculo
 • Arbeidsrecht advocaat Borculo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Borculo
 • Strafrecht advocaat Borculo
 • Letselschade advocaat Borculo
 • Ondernemingsrecht advocaat Borculo
 • Civielrecht advocaat Borculo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Borculo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Borculo

Een advocatenkantoor in Borculo heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Borculo inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is altijd verlangd, maar vooral indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Borculo heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Borculo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Borculo

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Borculo die je verder kunnen begeleiden, los van je probleem. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Borculo.

Desondanks is het handig om allerlei advocaten in Borculo te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Borculo je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Borculo, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Borculo

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Borculo. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Borculo. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Borculo niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Borculo mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Borculo de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Borculo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Borculo.

Letselschade advocaat Borculo

Een letselschade advocaat in Borculo kan je assisteren om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Borculo je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Borculo is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Borculo vindt je vrijblijvend, gunstig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Borculo.

Letselschade advocaat Borculo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Borculo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Borculo

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Borculo in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Borculo terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Borculo.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Borculo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Borculo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Borculo

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Borculo. Uit elkaar gaan is natuurlijk over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Borculo wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Borculo? Een goede gegadigde opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Borculo echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Borculo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Borculo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Borculo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Borculo

Uitermate professioneel

22 augustus 2022

Mijn advocaat had duidelijk flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Eva Brouwer

Juridisch gewoon goed

19 augustus 2022

De offertes rap na aanvraag binnen en daarom snel en prima juridisch advies ontvangen.

- Robert Postma

Gewoon goed

13 augustus 2022

Helder en snel. Dank je wel!

- Ruben Meijer

Goedkoop is duurkoop

4 augustus 2022

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Maria Smits

Zijn prima bijgestaan in de zaak

29 juli 2022

De afhandeling tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Michel Timmermans

Juridische raad

24 juli 2022

Onmiskenbaar vakkundige advocaat getroffen. Dat hielp enorm.

- Caroline Scholten

Aanrader!

13 juli 2022

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed afgehandeld.

- Esther van de Velden

Prima geregeld.

4 juli 2022

Duidelijk en snel. Dank!

- Hanneke de Jong

Geen nummer, menselijke behandeling

29 juni 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Elisabeth Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Borculo

Ruarus en Wolbers Advocaten

Zuidwal 20
7491 AM Delden
Nederland

074 376 1197
https://www.hvt-advocaten.nl/

Hoezen Advocatenkantoor

Gasthuisstraat 47
7101 DT Winterswijk
Nederland

0543 533 121
http://www.hoezenadvocatenkantoor.nl/

MVSB Advocaten

Herenstraat 29
7121 DA Aalten
Nederland

0543 477 279
http://www.mvsb-advocaten.nl/