Advocaat Borger

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Borger?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Borger verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Borger – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Borger gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Borger
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borger, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ees, Eesergroen en Drouwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Borger

Wanneer je een advocaat in Borger zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Borger een vervelende. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Borger een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Borger is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Hiernaast is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Borger een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Borger je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Borger
 • Ontslag aanvechten in Borger
 • Personen- en Familierecht advocaat Borger
 • Arbeidsrecht advocaat Borger
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Borger
 • Strafrecht advocaat Borger
 • Letselschade advocaat Borger
 • Ondernemingsrecht advocaat Borger
 • Civielrecht advocaat Borger
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Borger

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Borger

Een advocatenkantoor in Borger heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Borger helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen verlangd, maar vooral indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Borger is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Borger

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Borger

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Borger die je verder kunnen bijstaan, los van je probleemgeval. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Borger staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Borger te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Borger je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Borger, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Borger

Een jurist in Borger is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Borger verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Borger?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Borger.

Letselschade advocaat Borger

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Borger je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Borger je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Borger is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Borger vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Borger.

Letselschade advocaat Borger zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Borger zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Borger

Indien je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Borger in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Borger terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Borger.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Borger.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Borger en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Borger

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Borger zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Borger te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Borger is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Borger veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Borger in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Borger in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Borger

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Borger

Prima advocaat gevonden

9 november 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Jacqueline Vink

Goede juridische ondersteuning

5 november 2023

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Martine Willemsen

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daarom veel minder.

29 oktober 2023

- Sabrina Vink

Zijn prima bijgestaan in de zaak

11 oktober 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Leonie Blom

Aanrader!

8 oktober 2023

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Raymond Koster

Heb door mijn raadsman een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor veel lager.

29 september 2023

- Jessica Willemsen

Eersterangs advocaat gevonden

23 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Gerrit van der Heijden

Precies zoals gehoopt

15 september 2023

Perfect aanbod gekregen.

- Margaretha Smeets

Eind goed, al goed

9 september 2023

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Adriaan van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Borger

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Klopstra c.s. Advocaten en Mediators

Raadhuisplein 24
9501 SZ Stadskanaal
Nederland

0599 650 853
http://www.klopstra.nl/

Visser | Suurmeijer Advocaten

Hoofdkade 108
9503 HE Stadskanaal
Nederland

0599 650 999
http://www.advovisser.nl/