Advocaat Ees

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Ees die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ees verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ees – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ees gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ees
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ees, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eesergroen, Borger en Drouwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ees

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Ees? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Ees te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Ees te vinden in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Ees. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Ees die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ees
 • Ontslag aanvechten in Ees
 • Personen- en Familierecht advocaat Ees
 • Arbeidsrecht advocaat Ees
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ees
 • Strafrecht advocaat Ees
 • Letselschade advocaat Ees
 • Ondernemingsrecht advocaat Ees
 • Civielrecht advocaat Ees
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ees

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ees

Een advocatenkantoor in Ees heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ees helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Ees is dat je altijd nog een mens in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Ees

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ees

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Ees die je ook kunnen bijstaan, los van je moeilijkheid. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Ees.

Desondanks is het verstandig om allemaal advocaten in Ees te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat slecht is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Ees je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker indien de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je zeer makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Ees, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ees

Een jurist in Ees mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Ees, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Het is mogelijk raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ees?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ees.

Letselschade advocaat Ees

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ees je helpen. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Ees je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is zodoende een veel breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Ees is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Ees vindt je vrijblijvend, gunstig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ees.

Letselschade advocaat Ees zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ees zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ees

Heb je een dispuut met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Ees krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. En zo ben je zeker weten verzekerd van vakkundig advies op maat.

Vervolgens is een consultgesprek meestal de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ees.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ees en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ees

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ees. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Ees hebben bij dit traject. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ees? Een juiste kandidaat treffen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Ees echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ees in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ees in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ees

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ees

Betrouwbare partner

1 juni 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Geweldig!

- Mariska Smits

Echtscheiding super geregeld

19 mei 2024

Ingewikkelde regeling kritisch afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Alexander Veenstra

Echtscheidingsconvenant geregeld

13 mei 2024

Convenant was zo afgehandeld. Top!

- René Koning

Forse schadevergoeding bij letsel

8 mei 2024

- Bianca van de Wal

Door raad en daad bijgestaan

2 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

Gauw afgehandeld

- Tessa van de Berg

Snel een kundige prof

25 april 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Bram de Ruiter

Kennis van zaken

19 april 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Astrid Koster

Voelt betrouwbaar

11 april 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Goed!

- Tom de Jong

Geweldenaar in zijn discipline

4 april 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was enorm, door mijn advocaat!

- Sjoerd van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ees

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/