Advocaat Bredevoort

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Bredevoort?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Bredevoort verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bredevoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Bredevoort gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Bredevoort
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bredevoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lichtenvoorde, Vragender en Winterswijk Corle bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bredevoort

Zoek je een professionele en goede advocaat in Bredevoort? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Bredevoort te zoeken voor juridische dingen. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Bredevoort. Wegens deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Bredevoort die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bredevoort
 • Ontslag aanvechten in Bredevoort
 • Personen- en Familierecht advocaat Bredevoort
 • Arbeidsrecht advocaat Bredevoort
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bredevoort
 • Strafrecht advocaat Bredevoort
 • Letselschade advocaat Bredevoort
 • Ondernemingsrecht advocaat Bredevoort
 • Civielrecht advocaat Bredevoort
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bredevoort

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bredevoort

Een regionaal advocatenkantoor in Bredevoort kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Bredevoort inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen wenselijk, maar voornamelijk als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Bredevoort is dat je altijd een persoon in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Bredevoort

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Bredevoort

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Bredevoort, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Bredevoort zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde situatie of indien je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Bredevoort. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Bredevoort overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bredevoort

Een jurist in Bredevoort is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Bredevoort uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Het is mogelijk raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bredevoort?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bredevoort.

Letselschade advocaat Bredevoort

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Bredevoort je bijstaan. Dat kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Bredevoort helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Bredevoort is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Bredevoort vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bredevoort.

Letselschade advocaat Bredevoort zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bredevoort zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bredevoort

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Bredevoort in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Bredevoort terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daardoor is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Bredevoort.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bredevoort.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bredevoort en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bredevoort

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bredevoort. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Bredevoort hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bredevoort? Een goede kandidaat vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Bredevoort echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bredevoort in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bredevoort in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bredevoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bredevoort

Scheiding tot goed eindpunt gekregen

19 februari 2024

Echt ontzorgd door mijn jurist gedurende echtscheiding.

- Chantal Wolters

Goed begeleid van begin tot einde traject

16 februari 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Judith de Vos

Door raad en daad geholpen

9 februari 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

Aanvraag offertes aan te raden

- Marco Jansen

Door raad en daad geholpen

24 januari 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Begeleiding was top

- Nienke Smit

Prima raadgeving gekregen!

18 januari 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Erik Dijkstra

Top raadgeving gekregen!

8 januari 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Wilhelmus Jonker

Top gegaan

1 januari 2024

Had binnen korte tijd een mooie aanbieding op maat, top!

- Albert Maas

Tijd voor actie

31 december 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!
Bedankt

- Ramona de Lange

Advocaat met verstand

19 december 2023

Ontzettend prettig juridisch raadgeving op maat gehad. Het hielp zeer veel.

- Maurice de Jonge

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bredevoort

Hoezen Advocatenkantoor

Gasthuisstraat 47
7101 DT Winterswijk
Nederland

0543 533 121
http://www.hoezenadvocatenkantoor.nl/

MVSB Advocaten

Herenstraat 29
7121 DA Aalten
Nederland

0543 477 279
http://www.mvsb-advocaten.nl/

Jurist Wevers

Bredevoortsestraatweg 19
7121 BA Aalten
Nederland

0543 537 335
http://www.juristwevers.nl/