Advocaat Lichtenvoorde

Wil jij een top advocaat in Lichtenvoorde die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lichtenvoorde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lichtenvoorde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lichtenvoorde gezocht?

Een advocaat in Lichtenvoorde vinden

Advocaat Lichtenvoorde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lichtenvoorde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Marienvelde, Beltrum en Harreveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lichtenvoorde

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Lichtenvoorde zoekt, je grofweg niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Lichtenvoorde een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Lichtenvoorde vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Lichtenvoorde is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Bovendien is een jurist meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Lichtenvoorde een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Lichtenvoorde je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lichtenvoorde
 • Ontslag aanvechten in Lichtenvoorde
 • Personen- en Familierecht advocaat Lichtenvoorde
 • Arbeidsrecht advocaat Lichtenvoorde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lichtenvoorde
 • Strafrecht advocaat Lichtenvoorde
 • Letselschade advocaat Lichtenvoorde
 • Ondernemingsrecht advocaat Lichtenvoorde
 • Civielrecht advocaat Lichtenvoorde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lichtenvoorde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lichtenvoorde

Een regionaal advocatenkantoor in Lichtenvoorde kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Lichtenvoorde helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Lichtenvoorde is dat je doorgaans een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Lichtenvoorde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Lichtenvoorde

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Lichtenvoorde, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Lichtenvoorde zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet alleen met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Als je een ruzie eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Lichtenvoorde. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Lichtenvoorde jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lichtenvoorde

Een jurist in Lichtenvoorde is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Lichtenvoorde niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Lichtenvoorde, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Het is daarom belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lichtenvoorde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lichtenvoorde.

Letselschade advocaat Lichtenvoorde

Een letselschade advocaat in Lichtenvoorde kan je helpen om een passende vergoeding te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Lichtenvoorde assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Lichtenvoorde is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Lichtenvoorde vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lichtenvoorde.

Letselschade advocaat Lichtenvoorde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lichtenvoorde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lichtenvoorde

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Lichtenvoorde krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel erg prettig voor bij juridische affaires.

Naderhand hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lichtenvoorde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lichtenvoorde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lichtenvoorde

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lichtenvoorde zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Lichtenvoorde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lichtenvoorde is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Lichtenvoorde behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lichtenvoorde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lichtenvoorde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lichtenvoorde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lichtenvoorde

Inhoudelijk en bekwaam.

22 februari 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Margaretha Postma

Inhoudelijk en bekwaam.

11 februari 2024

De offertes snel na aanvraag binnen en daarom snel en kritisch juridisch advies gekregen.

- Ingrid Sanders

We zijn persoonlijk bijgestaan

7 februari 2024

Iedere fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Angelique de Bruijn

Doorlopend bereikbaar voor vragen

26 januari 2024

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Renate Smit

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

15 januari 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Danny van Dijk

Geding netjes begeleid

14 januari 2024

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Dirk van de Velden

Prima begeleid van start tot einde proces

6 januari 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Jan de Haan

Prettige juridische assistentie

25 december 2023

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Antonius Koster

Rechtelijk gewoon goed

24 december 2023

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Wilhelmina Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lichtenvoorde

Rupert advocatuur

Hassinkborgh 2
7483 CT Haaksbergen
Nederland

053 572 5400
https://www.gr-advocaten.nl/

Hoezen Advocatenkantoor

Gasthuisstraat 47
7101 DT Winterswijk
Nederland

0543 533 121
http://www.hoezenadvocatenkantoor.nl/

MVSB Advocaten

Herenstraat 29
7121 DA Aalten
Nederland

0543 477 279
http://www.mvsb-advocaten.nl/