Advocaat Brouwershaven

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Brouwershaven?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Brouwershaven verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Brouwershaven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Brouwershaven gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Brouwershaven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brouwershaven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kerkwerve, Scharendijke en Ellemeet bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Brouwershaven

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Brouwershaven? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Brouwershaven te zoeken voor juridische zaken. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar in ieder geval voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Brouwershaven. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Brouwershaven die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Brouwershaven
 • Ontslag aanvechten in Brouwershaven
 • Personen- en Familierecht advocaat Brouwershaven
 • Arbeidsrecht advocaat Brouwershaven
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Brouwershaven
 • Strafrecht advocaat Brouwershaven
 • Letselschade advocaat Brouwershaven
 • Ondernemingsrecht advocaat Brouwershaven
 • Civielrecht advocaat Brouwershaven
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Brouwershaven

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Brouwershaven

Een advocatenkantoor in Brouwershaven heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Brouwershaven helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewenst, maar voornamelijk als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Brouwershaven heb je altijd nog een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Brouwershaven

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Brouwershaven

Om de goede personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Brouwershaven. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Brouwershaven. Het gaat hier dus primair om affaires die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Brouwershaven. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Brouwershaven jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Brouwershaven

Een jurist in Brouwershaven is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Brouwershaven niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Brouwershaven uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Brouwershaven?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Brouwershaven.

Letselschade advocaat Brouwershaven

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Brouwershaven je bijstaan. Het kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische fout of een overige oorzaak. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Brouwershaven je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Brouwershaven is dat hij de hele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Brouwershaven vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Brouwershaven.

Letselschade advocaat Brouwershaven zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Brouwershaven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Brouwershaven

Wanneer je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Brouwershaven in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Brouwershaven terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Brouwershaven.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Brouwershaven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Brouwershaven en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Brouwershaven

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Brouwershaven zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Brouwershaven te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Brouwershaven is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Brouwershaven behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Brouwershaven in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Brouwershaven in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Brouwershaven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Brouwershaven

Echtscheiding goed begeleid

6 juli 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Jasper van Loon

Echtscheiding ging correct

29 juni 2024

Dankzij mijn jurist geen problemen gehad gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Patricia van Beek

Super geregeld

18 juni 2024

Gauw de passende persoon gevonden, fijn!

- Ilse Smeets

Een persoon die weet waar die het over heeft

14 juni 2024

Razendsnel de passende man ontdekt. Bedankt!

- Marijke van de Wal

Goed geregeld

3 juni 2024

Had in korte tijd een goeie aanbieding op maat, geweldig!

- Jessica Bakker

Uitblinker in zijn specialisme

31 mei 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de schade-uitkering was behoorlijk, door mijn advocaat!

- Sanne van de Brink

Rechtelijk gewoon goed

20 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Sanne Scholten

Rechtszaak tot een prima einde

12 mei 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Sharon Evers

Voelt overtuigend

9 mei 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Top!

- Diana de Wit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Brouwershaven

De Rechter Advocaten Terneuzen

Axelsestraat 1
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 617 200
http://www.derechteradvocaten.nl/

Partner Advocaten en Mediators

Axelsestraat 11
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 631 256
http://www.partner-advocaten.nl/

VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten

Stationspark 34
4462 DZ Goes
Nederland

0113 211 666
http://www.vldwadvocaten.nl/