Advocaat Dreischor

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Dreischor?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Dreischor verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Dreischor – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Dreischor gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Dreischor
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dreischor, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kerkwerve, Noordgouwe en Brouwershaven bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dreischor

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Dreischor? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Dreischor te vinden voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de beste advocaat in Dreischor te zoeken in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Dreischor die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dreischor
 • Ontslag aanvechten in Dreischor
 • Personen- en Familierecht advocaat Dreischor
 • Arbeidsrecht advocaat Dreischor
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dreischor
 • Strafrecht advocaat Dreischor
 • Letselschade advocaat Dreischor
 • Ondernemingsrecht advocaat Dreischor
 • Civielrecht advocaat Dreischor
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dreischor

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dreischor

Een regionaal advocatenkantoor in Dreischor kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Dreischor helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Dreischor is dat je altijd een individu in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Dreischor

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Dreischor

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Dreischor, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Dreischor zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Dreischor. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Dreischor grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dreischor

Een jurist in Dreischor is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Dreischor niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Dreischor uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet verrichten. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dreischor?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dreischor.

Letselschade advocaat Dreischor

Mogelijk denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Dreischor voor je te laten beginnen, echter dit kan wel eens voor zorgen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Dreischor te treffen. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Dreischor om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dreischor.

Letselschade advocaat Dreischor zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dreischor zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Dreischor

Als je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Dreischor in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Dreischor terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Dreischor.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dreischor.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dreischor en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dreischor

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Dreischor zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Dreischor te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Dreischor is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Dreischor allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dreischor in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dreischor in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dreischor

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dreischor

Kennis van zaken

31 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Eric Kramer

Convenant overeengekomen

22 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was snel verzorgd. Super!

- Jeroen Bosman

Zeer bekwaam

17 mei 2024

Een werkelijke pro gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Niels Kuipers

Afhandeling was fantastisch

11 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Roy Blom

Vlot een passende jurist geregeld.

3 mei 2024

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Laura Mulder

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

24 april 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Judith Hoekstra

Begeleiding was geweldig

20 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Nicole van der Meer

Geding netjes begeleid

7 april 2024

Professionele ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt!!

- Christiaan Timmermans

Echtscheiding goed begeleid

31 maart 2024

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Hendrikus de Jong

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dreischor

VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten

Stationspark 34
4462 DZ Goes
Nederland

0113 211 666
http://www.vldwadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zeeland

Wulfaertstraat 3
4461 HS Goes
Nederland

0113 277 000
http://www.advocatenkantoorzeeland.com/

Den Hollander Advocaten

Oostelijke Achterweg 82
3241 CM Middelharnis
Nederland

0187 485 000
http://www.denhollander.nl/