Advocaat Budel

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Budel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Budel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Budel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Budel gezocht?

Een advocaat in Budel vinden

Advocaat Budel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Budel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Budel Dorplein, Maarheeze en Soerendonk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Budel

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Budel zoekt, je gemiddeld genomen niet in een vrolijke bui bent. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Budel een vervelende. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Budel een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Budel is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Ook is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de beste advocaat in Budel een serieuze taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Budel je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Budel
 • Ontslag aanvechten in Budel
 • Personen- en Familierecht advocaat Budel
 • Arbeidsrecht advocaat Budel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Budel
 • Strafrecht advocaat Budel
 • Letselschade advocaat Budel
 • Ondernemingsrecht advocaat Budel
 • Civielrecht advocaat Budel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Budel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Budel

Een advocatenkantoor in Budel heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Budel inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Budel heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Budel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Budel

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Budel die je verder kunnen assisteren, ongeacht je probleemgeval. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Budel.

Toch is het goed om verscheidene advocaten in Budel te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Budel je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een geschikt aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Budel, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Budel

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Budel. Je kunt een jurist in Budel namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Budel een optie.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Budel verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Budel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Budel.

Letselschade advocaat Budel

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Budel wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Budel te treffen. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Budel die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Budel.

Letselschade advocaat Budel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Budel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Budel

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Budel in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Budel terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Budel te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Budel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Budel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Budel

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Budel zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Budel te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Budel is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Budel allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Budel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Budel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Budel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Budel

Persoonlijk bijgestaan

22 juli 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Petra Schouten

Procedure gewonnen!

15 juli 2024

Dankzij mijn voortreffelijke advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Ronald Vos

Gepaste juridische bijstand

12 juli 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Alexander Postma

Tijd voor actie

3 juli 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

Aanrader

- Maartje van Vliet

Forse schadeloosstelling gekregen

26 juni 2024

- Ruud van der Meer

Uiteindelijk gerechtigheid

21 juni 2024

Na weken wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Manon van de Wal

Enorm bekwaam

14 juni 2024

Mijn advocaat had onmiskenbaar veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Kevin Hofman

Echt een vakkundige

3 juni 2024

Een nare periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schadevergoeding was behoorlijk, dankzij mijn jurist!

- Stefan Gerritsen

We zijn persoonlijk bijgestaan

28 mei 2024

Elke stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg content met het traject.

- Pascal Janssen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Budel

Agten Guido & Marc

Malta 9
3960 Bree
België

+32 89 47 15 15
http://agten-vennoten.be/2016/

Paesen & Neyens Advocatenkantoor

Kloosterpoort 21
3960 Bree
België

+32 89 25 85 25
http://www.paesenneyens.be/

A10 Legal Advocatenkantoor

Witte Torenwal 17
3960 Bree
België

+32 89 46 04 10
http://www.a10legal.be/