Advocaat Soerendonk

Behoefte aan een top advocaat in Soerendonk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Soerendonk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Soerendonk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Soerendonk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Soerendonk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Soerendonk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sterksel, Maarheeze en Gastel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Soerendonk

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Soerendonk? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Soerendonk te vinden voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Soerendonk te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Soerendonk. Met deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Soerendonk die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Soerendonk
 • Ontslag aanvechten in Soerendonk
 • Personen- en Familierecht advocaat Soerendonk
 • Arbeidsrecht advocaat Soerendonk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Soerendonk
 • Strafrecht advocaat Soerendonk
 • Letselschade advocaat Soerendonk
 • Ondernemingsrecht advocaat Soerendonk
 • Civielrecht advocaat Soerendonk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Soerendonk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Soerendonk

Een advocatenkantoor in Soerendonk heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Soerendonk helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is meestal wenselijk, maar zeker als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Soerendonk is dat je altijd nog een mens in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Soerendonk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Soerendonk

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Soerendonk, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Soerendonk zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Soerendonk. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Soerendonk grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Soerendonk

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Soerendonk. Je kunt een jurist in Soerendonk wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Soerendonk niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Soerendonk kan je daarbij helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Soerendonk de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Soerendonk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Soerendonk.

Letselschade advocaat Soerendonk

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Soerendonk je assisteren. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Soerendonk je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Soerendonk is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Soerendonk vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Soerendonk.

Letselschade advocaat Soerendonk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Soerendonk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Soerendonk

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een slim idee om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de regio. Louter zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Soerendonk. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je kwestie. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Dan is een gesprek over het algemeen de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Soerendonk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Soerendonk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Soerendonk

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Soerendonk zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Soerendonk te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Soerendonk is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Soerendonk flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Soerendonk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Soerendonk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Soerendonk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Soerendonk

Echtscheiding goed begeleid

8 november 2023

Complexe overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Niels Jansen

Rechtelijk gewoon top

2 november 2023

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Pieter van den Bosch

Deskundige raadsman

29 oktober 2023

Direct de juiste man gevonden. Schitterend!

- Anne Maas

Inhoudelijk en bekwaam.

11 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Deborah van der Horst

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

6 oktober 2023

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Anna Kok

Eenvoudig uitstekend

28 september 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo goed zou zijn.

- Chantal de Bruin

Hoge kostenvergoeding bij letselschade

19 september 2023

- Nienke de Boer

Jurist met kennis

16 september 2023

Duidelijk deskundige jurist gevonden. Dat hielp zeer veel.

- Irene van de Pol

Scheiding ging fijn

10 september 2023

Dankzij mijn jurist geen moeilijkheden gehad tijdens de scheiding van mijn man.

- Leonie van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Soerendonk

Knegtmans Advocaten & Mediators

Eijkereind 75
5571 EB Bergeijk
Nederland

0495 725 850
http://www.knegtmansadvocaten.nl/

Agten Guido & Marc

Malta 9
3960 Bree
België

+32 89 47 15 15
http://agten-vennoten.be/2016/

Advocatenkantoor Micheline Dauwe

Solterweg 39
3960 Bree
België

+32 89 24 97 70
http://www.advocaatdauwe.be/