Advocaat Buinerveen

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Buinerveen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Buinerveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Buinerveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Buinerveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Buinerveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Buinerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Exloerveen, Buinen en Drouwenermond bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Buinerveen

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Buinerveen zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Buinerveen een nare. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Buinerveen een project die belangrijk is. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Buinerveen is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Tevens huur je een jurist doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Buinerveen een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je enorm in je expeditie naar een verstandige advocaat in Buinerveen. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Buinerveen
 • Ontslag aanvechten in Buinerveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Buinerveen
 • Arbeidsrecht advocaat Buinerveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Buinerveen
 • Strafrecht advocaat Buinerveen
 • Letselschade advocaat Buinerveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Buinerveen
 • Civielrecht advocaat Buinerveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Buinerveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Buinerveen

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Buinerveen regelen een goede optie is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Buinerveen kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Buinerveen. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook meestal een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Buinerveen inzetbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Buinerveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Buinerveen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Buinerveen die je verder kunnen begeleiden, los van je moeilijkheid. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Buinerveen.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Buinerveen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Buinerveen je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker wanneer de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Buinerveen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Buinerveen

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Buinerveen. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Buinerveen. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Buinerveen niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Buinerveen mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Buinerveen de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Buinerveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Buinerveen.

Letselschade advocaat Buinerveen

Wellicht denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Buinerveen voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Buinerveen te vinden. Het moet toch wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Buinerveen die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Buinerveen.

Letselschade advocaat Buinerveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Buinerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Buinerveen

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Buinerveen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Buinerveen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Buinerveen te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Buinerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Buinerveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Buinerveen

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Buinerveen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Buinerveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Buinerveen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Buinerveen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Buinerveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Buinerveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Buinerveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Buinerveen

Correct afgehandeld

3 juni 2024

Had binnen korte tijd een passende aanbieding op maat, top!

- René Brouwer

Prima afgehandeld.

1 juni 2024

Rap en verhelderend afgehandeld. Bedankt!

- Miranda van Loon

Een prof die snapt waar hij het over heeft

23 mei 2024

Snel de geschikte man gevonden. Dankjewel!

- Gerrit van Leeuwen

Rechtvaardigheid!

12 mei 2024

Door mijn geweldige advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Sandra van Dijk

We zijn persoonlijk begeleid

11 mei 2024

Iedere stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Antonius van Veen

Geen nummer, humane afhandeling

3 mei 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Roel van Leeuwen

Goedkoop is duurkoop

21 april 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke jurist getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Adrianus Evers

Uiteindelijk gerechtigheid

18 april 2024

Na lang afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Edwin de Ruiter

Super verlopen

13 april 2024

Had in korte tijd een goede offerte op maat, super!

- Sanne van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Buinerveen

Klopstra c.s. Advocaten en Mediators

Raadhuisplein 24
9501 SZ Stadskanaal
Nederland

0599 650 853
http://www.klopstra.nl/

Visser | Suurmeijer Advocaten

Hoofdkade 108
9503 HE Stadskanaal
Nederland

0599 650 999
http://www.advovisser.nl/

RAG Legal

Gasselterstraat 19
9503 JA Stadskanaal
Nederland

0599 616 000
http://www.raglegal.nl/