Advocaat Buinen

Wil jij een betaalbare advocaat in Buinen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Buinen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Buinen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Buinen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Buinen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Buinen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ees, Borger en Drouwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Buinen

Ben je op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Buinen? Het vinden van de beste advocaat in Buinen is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Buinen. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Buinen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Buinen
 • Ontslag aanvechten in Buinen
 • Personen- en Familierecht advocaat Buinen
 • Arbeidsrecht advocaat Buinen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Buinen
 • Strafrecht advocaat Buinen
 • Letselschade advocaat Buinen
 • Ondernemingsrecht advocaat Buinen
 • Civielrecht advocaat Buinen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Buinen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Buinen

Een regionaal advocatenkantoor in Buinen kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Buinen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Buinen heb je altijd een mens die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Buinen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Buinen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Buinen die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je probleemgeval. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Buinen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Buinen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Buinen je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar belangrijk, zeker indien de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Buinen, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Buinen

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Buinen. Je kunt een jurist in Buinen namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Buinen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Buinen kan je hierbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Buinen de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Buinen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Buinen.

Letselschade advocaat Buinen

Een letselschade advocaat in Buinen kan je helpen om een redelijke claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Buinen assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Buinen is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Buinen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Buinen.

Letselschade advocaat Buinen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Buinen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Buinen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Buinen in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Buinen heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Buinen.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Buinen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Buinen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Buinen

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Buinen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Buinen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Buinen is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Buinen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Buinen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Buinen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Buinen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Buinen

Prettige juridische assistentie

12 november 2023

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Marije Hoekstra

Simpelweg voortreffelijk

5 november 2023

Uitstekende advocaat, zoals ik had vermoed.

- Tessa van Doorn

Rechtelijke raadgeving

25 oktober 2023

Duidelijk kundige advocaat gevonden. Het hielp enorm.

- Raymond Molenaar

Eindelijk

11 oktober 2023

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Kirsten van Dam

Eind goed, al goed

4 oktober 2023

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Sander Kuiper

Eenvoudig prima

28 september 2023

Uitstekende raadsman, zoals ik had vermoed.

- Bianca van Dongen

Onverwachts een flinke schadeloosstelling toegekend gekregen. Het verdriet is daarom veel minder.

23 september 2023

- Leonie Postma

Onverwacht een forse schade-uitkering toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor een stuk lager.

11 september 2023

- Matthijs van de Berg

Eenvoudig goed

9 september 2023

Hoopte al dat mijn jurist zo goed zou zijn.

- Ilse Timmermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Buinen

RAG Legal

Gasselterstraat 19
9503 JA Stadskanaal
Nederland

0599 616 000
http://www.raglegal.nl/

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/