Advocaat De Lier

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in De Lier?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat De Lier verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit De Lier – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat De Lier gezocht?

Een advocaat uit De Lier vinden

Advocaat De Lier
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Lier, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Maasland, Poeldijk en Maasdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Lier

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in De Lier zoekt, je meestal niet in een allerbeste bui bent. Veelal gaan juristen samen met vervelende incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in De Lier als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in De Lier een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in De Lier en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Ook is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in De Lier een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je speurtocht naar een praktische advocaat in De Lier. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Lier
 • Ontslag aanvechten in De Lier
 • Personen- en Familierecht advocaat De Lier
 • Arbeidsrecht advocaat De Lier
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Lier
 • Strafrecht advocaat De Lier
 • Letselschade advocaat De Lier
 • Ondernemingsrecht advocaat De Lier
 • Civielrecht advocaat De Lier
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Lier

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Lier

Een plaatselijk advocatenkantoor in De Lier kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in De Lier inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is doorgaans wenselijk, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in De Lier heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit De Lier

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit De Lier

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in De Lier te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in De Lier staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in De Lier te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in De Lier je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je onmiddellijk een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in De Lier, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Lier

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in De Lier. Je kunt een jurist in De Lier namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in De Lier kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in De Lier de procesvoering echt uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Lier?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Lier.

Letselschade advocaat De Lier

Een letselschade advocaat in De Lier kan je begeleiden om een treffende schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in De Lier helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in De Lier is dat hij de hele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in De Lier vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Lier.

Letselschade advocaat De Lier zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Lier zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Lier

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in De Lier in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in De Lier heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daarom is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in De Lier.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Lier.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Lier en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Lier

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in De Lier zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in De Lier te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in De Lier is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in De Lier flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Lier in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Lier in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Lier

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Lier

Meest kundige jurist van Nederland

8 juli 2024

Klikte direct fijn en heb samen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Tom de Haan

Meest vakkundige raadsman van Nederland

3 juli 2024

Klikte onmiddellijk aardig en heb tezamen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Ilona Kok

Forse schadeloosstelling gekregen

24 juni 2024

- Marc Boer

Proces keurig begeleid

18 juni 2024

Professionele hulp gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Joyce Smeets

Gewoon goed

15 juni 2024

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Dank!

- Maurice de Haan

Beste advocaat van Holland

8 juni 2024

Klikte direct goed en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Charlotte van den Heuvel

Super verlopen

30 mei 2024

Had binnen korte tijd een goede offerte op maat, fantastisch!

- Daniël Jonker

Ontslag op staande voet afgewend

23 mei 2024

Door mijn raadsman de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Natascha Vos

Convenant geregeld

13 mei 2024

In minder dan een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Martinus Martens

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Lier

Advocatenkantoor Hoogenraad

Wilgendal 65
3142 AN Maassluis
Nederland

010 592 1646
http://www.phoogenraad.nl/

Taurus Advocaten

Tiendweg 28
2671 SB Naaldwijk
Nederland

0174 527 650
http://taurusadvocaten.nl/

Cees Advocaten N.V.

Tiendweg 14
2671 SB Naaldwijk
Nederland

088 336 8800
http://www.cees.nl/