Advocaat De Meern

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in De Meern?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat De Meern verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit De Meern – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat De Meern gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat De Meern
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Meern, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hagestein, Kockengen en Westbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Meern

Wanneer je een advocaat in De Meern zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in De Meern een vervelende. Toch wil je een juiste advocaat in De Meern vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in De Meern en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Bovendien is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het uitzoeken van een geschikte advocaat in De Meern een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in De Meern je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Meern
 • Ontslag aanvechten in De Meern
 • Personen- en Familierecht advocaat De Meern
 • Arbeidsrecht advocaat De Meern
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Meern
 • Strafrecht advocaat De Meern
 • Letselschade advocaat De Meern
 • Ondernemingsrecht advocaat De Meern
 • Civielrecht advocaat De Meern
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Meern

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Meern

Een advocatenkantoor in De Meern heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in De Meern inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in De Meern is dat je altijd nog een individu in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit De Meern

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio De Meern

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in De Meern te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in De Meern.

Desalniettemin is het handig om allerlei advocaten in De Meern te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in De Meern je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een correct aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in De Meern, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Meern

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in De Meern. Je kunt een jurist in De Meern wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in De Meern niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in De Meern kan je daarbij helpen.

Controleer van tevoren wel altijd even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in De Meern uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Meern?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Meern.

Letselschade advocaat De Meern

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in De Meern wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in De Meern te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in De Meern om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Meern.

Letselschade advocaat De Meern zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Meern zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Meern

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is uiteraard een prima idee om offertes aan te vragen bij de diverse bedrijven in de streek. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in De Meern krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van competent advies op maat.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Meern.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Meern en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Meern

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende kwestie, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in De Meern zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in De Meern te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in De Meern is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in De Meern behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Meern in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Meern in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Meern

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Meern

Juridisch gewoon top

5 april 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Ramona Vermeulen

Oprecht een deskundige

24 maart 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de kostenvergoeding was indrukwekkend, door mijn jurist!

- Monique Vink

Deskundige jurist

21 maart 2024

In minder dan no-time een vakkundige advocaat. Geweldig!

- Eveline Vermeulen

Meest kundige raadsman van Nederland

12 maart 2024

Klikte onmiddellijk vertrouwd en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Roy van de Velden

Vakkundig en bedreven

8 maart 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Eva Janssen

Door raad en daad bijgestaan

27 februari 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Na opvragen offertes gauw ontvangen*
Vlug de offertes ontvangen en een juiste advocaat gevonden.

- Erik de Vries

Altijd bereikbaar voor vragen

23 februari 2024

Prima bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Anna Maas

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daardoor veel minder.

12 februari 2024

- Brenda Verbeek

Heb dankzij mijn advocaat een uiterst eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

6 februari 2024

- Claudia van Vliet

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Meern

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Kool & Reurings Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0297 583 236
http://koolreurings.nl/